reklama

reklama

Autor Téma: nefunkční HD  (Přečteno 3896 krát)

Lukjir

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
nefunkční HD
« kdy: 13. 04. 2013, 18:16:10 »
Dobrý den, mám takový problém s moji televizí a prosím tedy o radu. Natočil jsem video ve full HD, dal ho na flash disk a šel si ho přehrát do mé televize (Thomson 42FU5553). Která mi ale vyhodila hlášku "Video resolution is not supported". Jak může být rozlišení nepodporované, když televize podporuje full HD? Co s tím jde dělat? Formát je to MP4, který normálně na televizi přehrávám (ikdyž ne ve full HD, to je poprvé) a i po převedení do AVI stále stejná hláška. Ví někdo co s tím? Díky za všechny rady.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:nefunkční HD
« Odpověď #1 kdy: 13. 04. 2013, 18:34:19 »
Poštíš to tam přes USb nebo DLNA ? Jak máš velký soubor?Zkus to převést do MKV (Divx+HD).
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


Lukjir

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nefunkční HD
« Odpověď #2 kdy: 13. 04. 2013, 18:46:08 »
Zkoušel jsem oboje, ani jedním způsobem to nešlo. Zkusím tedy to MKV. Ale na jiné televizi Samsung mi to šlo bez problému. Video má cca 3 GB. Díky za radu, snad pomůže.


Lukjir

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nefunkční HD
« Odpověď #3 kdy: 14. 04. 2013, 09:16:50 »
Tak jsem to přes noc dal překonvertovat do MKV a stále to nejde. Problém bude asi jiný, protože teď už se mi spustí zvuková stopa a pouze video nejede. Hláška je taky jiná, píše to už česky: Převodník video nepodporován. Už si moc nevím rady. Díky za odpověď


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:nefunkční HD
« Odpověď #4 kdy: 14. 04. 2013, 10:51:21 »
Tak to už nevím.Tady pokud rozklikneš User Comfort MKV (Divx+HD) !

http://www.thomsontv.eu/flat-screen-televisions/u5-black-series/42FU5553-tv-42-inches

No ještě možná aktualizovat soft ,je na těch stránkách taky.

Pokud už ti jede zvuk tak to už je codekách v Tv ,a o verzi MKV HD.
« Poslední změna: 14. 04. 2013, 11:18:25 od Karlos68 »
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukjir

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:nefunkční HD
« Odpověď #5 kdy: 14. 04. 2013, 12:00:20 »
Tak díky za všechny rady. Nakonec jsem to zkusil převést do MKV jiným konvertorem a najednou to šlo, ale hodně se snížila kvalita. Tak jsem našel jako nejrozumnější řešení to nahrát na Youtube a přes Smart TV to pouštět.


 

reklama