Autor Téma: Prima Zoom jde do sebe...  (Přečteno 4455 krát)

Roman Bárta

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 451
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Prima Zoom jde do sebe...
« kdy: 05. 04. 2013, 23:30:56 »
Tak jsem právě ve vysílání zaslechl upoutávku,že Zoom pojede od května 24h(non-stop). A místo 3h premiér denně, budou 4h. A také prý přibudou filmy z dalších oborů... Já myslím,že je to bezva. Teď ještě HD,a budu chrochtat blahem. Co vy na to? :D
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Vladimír Volný

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 55
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #1 kdy: 05. 04. 2013, 23:44:11 »
Pokud bude v HD, pak ano. Momentálně je spíše na okraji mých oblíbených Doku kanálů. Vede stále NGWilde, Viasat, History


večerníček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 204
  • dobrý večer dobrou noc
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #2 kdy: 06. 04. 2013, 00:39:57 »
to je good news, jsem totiž noční pták.. večerníček
Tyto stránky je nejlepší prohlížet při zapnuté televizi!


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #3 kdy: 06. 04. 2013, 08:05:30 »
Co já na to? Že 24 hodinové vysílání je sice krásné ale na to ať si nakašlou a raději něco udělají s tím SDéčkem.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #4 kdy: 06. 04. 2013, 15:58:38 »
Nemá cenu hovořit u ZOOMu o HD rozlišení. Nic takového nebude.
Loudness War zabijí hudbu!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #5 kdy: 06. 04. 2013, 16:31:53 »
Nemá cenu hovořit u ZOOMu o HD rozlišení. Nic takového nebude.
A tuhle jistotu berete kde?


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #6 kdy: 06. 04. 2013, 16:35:11 »
Pak není nic bezva ale jede se ve starých kolejích.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Roman Bárta

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 451
  • Tape deck - nádherná nostalgie....
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #7 kdy: 06. 04. 2013, 18:22:12 »
Tipuju,že to časem hodí do HD alespoň v kabelovce,jak to udělal nedávno Fanda.
DVB-T-
 k.33,58,55 Buková Hora, 25 Čer.Studnice, 30 Ústí n.Labem, 44 Louštín, 60 (38) Trutnov, RS7-50 Klínovec, 21 Ústí n. Labem, reg.síť 9-Most
             34,48,52-Krašov, 56, RS7-38, RS1-37- Plzeň
Dvb-s -0,8W, 5W, 5E, 13°E, 19,2°E, 23,5°E, 28,2°E + Skylink+Freesat
UPC Kabel
FM-Sony ST-SE 700


Pavel P.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 68
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #8 kdy: 06. 04. 2013, 22:47:07 »
Prima NEMÁ TECHNICKÉ ZÁZEMÍ na to aby mohla reálně vysílat nebo alespoň poskytovat svoje vysílání v nativ HD, aktuálně to vůbec neřeší a i kdyby to řešit začala, důkladná příprava a následná realizace vysílacího HD řetězce do finální podoby je záležitostí jednoho roku nebo i více
« Poslední změna: 06. 04. 2013, 22:49:28 od Pavel P. »


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #9 kdy: 06. 04. 2013, 23:05:52 »
Prima NEMÁ TECHNICKÉ ZÁZEMÍ na to aby mohla reálně vysílat nebo alespoň poskytovat svoje vysílání v nativ HD, aktuálně to vůbec neřeší a i kdyby to řešit začala, důkladná příprava a následná realizace vysílacího HD řetězce do finální podoby je záležitostí jednoho roku nebo i více
Když technice nerozumíte, nešiřte bludy. Jeden rok a víc by to bylo v případě hlavního kanálu. Zoom, který může klidně někdo odbavovat z obýváku, překonvertujete velice rychle. To je kanál naprosto nezávislý na zbytku TV, stačí koupit videoserver a mít ho čím krmit.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #10 kdy: 07. 04. 2013, 07:07:48 »
To máte jedno pánové,ať je to jak chce tak stejně budou ještě tak 30 let HD pouze monitorovat.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #11 kdy: 07. 04. 2013, 08:54:27 »
U Cinemy kde jsou většinou starší snímky je HD stejně k ničemu ale u naprosto nových dokumentů je to naopak totální ostuda. Když na to nemám tak to nespouštím.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Jan Potůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 160
    • Zobrazit profil
    • Televizniweb.cz
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #12 kdy: 07. 04. 2013, 08:59:05 »
Prima Zoom v HD? To by nejdříve musela nakoupit práva pro vysílání dokumentů v HD, jenže ona místo nich dala přednost právům na umisťování vybraných dokumentů na internet, kde si zvyšuje reklamní odbyt. Vysíláním v HD by si pouze navyšovala náklady. Co vím, rozhodovali se právě mezi koupí práv pro HD a pro internet a nakonec z toho vyšel vítězně internet.
Televizniweb.cz - vše o DVB-T2 na jednom místě


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #13 kdy: 07. 04. 2013, 14:03:33 »
Řekněte mi upřimně co to máte za tv,mám sat i dvb-t,kde prakticky nevídím rozdíl v obraze,ale hrůza jakou tu popisujete to určitě není,jste jen rozmazlení a vymýšlíte ptákoviny! 8)/panas.42px80/
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Zoom jde do sebe...
« Odpověď #14 kdy: 07. 04. 2013, 15:38:57 »
Očem to meleš,co mají imperialisti s HD,starší material stejně potřebuje přepočet,víc jak 50% lidí nemá HDtv,tak proč vyhazovat prachy za hd/taky bych chtěl hd,aspoň na sat.,ale chápu,že zatím nemá cenu pro 2-5% vysílat hd/,kapišto !!! :(
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D