Zdravím!
Tento genitální nápad s vkládáním dalších upoutávek do sledovaného pořadu muselo vymyslet NĚCO, co se muselo Stvořiteli vymknout zpod kontroly.
Po letošní zimní sezóně začínám vážně uvažovat o tom, že tu příští si už možná ani nepředplatím. Vybral jsem si Flexi 7 v tomto složení: NGC, NGW, Viasat, Spektrum, History, Discovery a Filmbox - vše HD. Hromadu času na těchto kanálech (snad mimo Filmbox) zabírají taktéž upoutávky. Připadám si, jako by si o mně mysleli, že jsem nesvéprávný a neumím si najít v EPG, na netu nebo v nejhorším případě v TV magazínu své pořady. Podle mě je to vysloveně zabíjení času, příšerně mi to vadí. Ono nestačí, že po 10 minutách reklam na kraviny, které si nikdy nekoupím (někdy už z trucu, že na to byla reklama), běží ještě 3 - 4 minuty upoutávek.
Ale na maximum už mě delší dobu vytáčí (tuším) Spektrum. Aby mě při sledování nějakého zajímavého např. vědeckého dokumentu zhruba každých 15 - 20 minut posílali na zhruba 5 - 7 minut do ledničky nebo na záchod, to už je fakt děs.
Už několikrát se mi stalo, že jsem do konce dokumentu kvůli reklamě nevydržel a naštvaný jsem šel raději spát, protože musím ráno do práce. V podstatě mě reklamy okrádají o moje předplacené pořady.
Já jsem se naivně domníval, že když si ten příjem platím, že bude bez těch zas... zk... (autocenzura) všivých reklam!
Za poslední dobu mám ještě k tomu dojem, že už to pomalu začíná být monotematická nuda. Nekonečné telenovely o dřevorubcích, kamionech na ledě, zastavárny apod.?? Uznávám ale, že co se nelíbí mně, líbí se spoustě jiných lidí...
No jo, já vím, že na přístroji je demokratický knoflík.....
Půjdu raději dělat něco užitečného.
Mike