Ještě plánuji udělat scan v Lukách nad Jihlavou, jen tam musím vyběhnout na kopec, až bude tepleji. Bydlím zrovna v místě, které je na Jih hodně odstíněné kopcem.
Do budoucna plánuji Koupit přijímač z druhé ruky, zřejmě značky Sony, nebo Onkyo, řídit se budu dle rad a také trochu ceny. Rád bych, jako správný bastlíř, postavil anténu a to konkrétně HB9CV, která mě velmi zaujala a časem se uvidí.
Lovení signálů mě baví, především bych se rád věnoval pásmu vkv, jen jsem neměl techniku až do zjištění, že dočasně by mně mohla uspokojit i ta Xperie :-D K maturitě jsem vyráběl SDR přijímač, takže tam na kus drátu byly výsledky také zajímavé, ten ale končil na 35MHz, později na 50.
Ještě bych rád znal názor, zda se v mých podmínkách jedná o zajímavý výsledek, nebo jestli zkušení lovci překvapeni nebudou. Vzhledem ke mým zkušenostem s přijímači v jiných telefonech jsem byl překvapen velmi mile. A dá se říct, že mám z počtu 89 stanic radost. :-) Škoda, že k poledni ranní mlha ustoupila, Rakušáci totiž šlapali ráno lépe, než odpoledne.