Autor Téma: Aver Volar Black HD - ovládací software  (Přečteno 7997 krát)

Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Aver Volar Black HD - ovládací software
« kdy: 17. 04. 2010, 18:19:22 »
Vážení čtenáři a diskutující,

chtěl bych vás poprosit o pomoc. Jsem vlastníkem USB tuneru Aver Volar Black HD a chtěl bych změnit ovládací software. Důvodem je skutečnost, že u toho, který je k této "klíčence" dodáván, není možné zjistit hodnoty, jako jsou síla/kvalita signálu, PIDy, ID sítě apod. Kdybyste někdo poradil, byl bych moc rád. Díky!!! :P
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


hrazny palyza

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 121
    • Zobrazit profil
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #1 kdy: 17. 04. 2010, 21:05:46 »
mne se bohate vyplatila investice €15,- do programu dvbviewer,
dalsi tipy napr. zde:
http://www.zive.cz/clanky/nejlepsi-programy-pro-prijem-televize-v-pocitaci/sc-3-a-151245/default.aspx


Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #2 kdy: 17. 04. 2010, 21:57:39 »
Taky mam koupeny DVBViewer a 100% spokojenost. :)
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #3 kdy: 18. 04. 2010, 17:57:25 »
Pánové, díky za tip! ;) DVB Viewer jsem použil a skutečně paráda. Jen se mi to vždycky sekne při Primě HD (při Nově a ČT ne), ale to asi nestíhá noťas, který přece jen je už cca. dva a půl roku starý... :-\
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #4 kdy: 19. 04. 2010, 00:01:26 »
Postezuj si v Internet Infu, ze ti notebook nestiha prehravat HDTV a ze NUTNE potrebujes novy... :D
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #5 kdy: 19. 04. 2010, 12:01:56 »
Já právě pracovní notebook odmítl. :)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #6 kdy: 19. 04. 2010, 12:19:33 »
Já právě pracovní notebook odmítl. :)

Mozna je na case prehodnotit sve rozhodnuti. ;)
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4


hrazny palyza

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 121
    • Zobrazit profil
Re: Aver Volar Black HD - ovládací software
« Odpověď #7 kdy: 19. 04. 2010, 21:01:12 »
Pánové, díky za tip! ;) DVB Viewer jsem použil a skutečně paráda. Jen se mi to vždycky sekne při Primě HD (při Nově a ČT ne), ale to asi nestíhá noťas, který přece jen je už cca. dva a půl roku starý... :-\

Prima HD ma stejne parametry (rozliseni) jako Nova HD a CT HD i srovnatelny bitrate kolem 6Mb, ve vykonu pocitace tedy problem nebude (pokud prijimate Novu HD a CT HD bez problemu). Mozna spatny signal (Prima HD vysila na 46k na slabsich vysilacich CDG).
Asi jedina vada DVBvieweru je ne moc pouzitelna indikace sily signalu (indikator kvality signalu snad nema vubec).