Autor Téma: Problém s multiplexe4  (Přečteno 11127 krát)

wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 142
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #15 kdy: 02. 04. 2013, 15:44:51 »
Měl bych taky jeden dotaz ohledně Muxu 4.U Hlavní Tv mám rozbočovač,z ní druhá větev vede do PC (Tv karta WinFast).U jmenovaného Muxu mi na PC jede bez problémů pouze Nova a Fanda,u zbylých tří se seká obraz.Nekostičkuje-seká.Zkusil jsem tedy koax pichnout do přinesené klasické TV (LCD LG).Tam žádné problémy nebyly.Signál 91 síla/100 kvalita.Stabilní.Domnívám se,že je to nižším datovým tokem u těch tří stanic a ta WinFastka to již není schopna kvalitně zobrazit.Datový tok ale nejsem schopen změřit.U Muxů 1-3 a u čtyř slovenských Muxů se sekání nevyskytuje.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


kaliv

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #16 kdy: 02. 04. 2013, 19:54:53 »
Zrovna jsem psal reakci ale trvalo mi dost dlouho než jsem to sepsal a mezitím mě ohlásil systém,že nemám přístup a tak celá moje reakce zmizela v nenávratnu tedy jen krátce jsem spokojen s tím co jste mě na můj dotaz odpověděli a ozvu se později tak  Vámděkuji


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #17 kdy: 02. 04. 2013, 20:04:37 »
Tak to je, když člověk déle píše. Kdysi jsem se taky vydrbal  :D Takže nyní, než příspěvek odešlu, prakticky vždy si jej celý označím a zkopírují do operační paměti PC, kde zůstává až do doby, než bych případně něco jiného kopíroval, přesunoval apod., a nebo by počítač lehnul, kdyby třeba vypli proud  ;D  Takže když DZ oznámí, že nemám přístup, znovu se přihlásím, znovu zadám psaní příspěvku, no a pak ho již samozřejmě nepíšu, pouze jej z operační paměti vložím.  A vzápětí odešlu  ;)  Tož tak...


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #18 kdy: 03. 04. 2013, 20:32:56 »
Tak to je, když člověk déle píše. Kdysi jsem se taky vydrbal  :D Takže nyní, než příspěvek odešlu, prakticky vždy si jej celý označím a zkopírují do operační paměti PC, kde zůstává až do doby, než bych případně něco jiného kopíroval, přesunoval apod., a nebo by počítač lehnul, kdyby třeba vypli proud  ;D  Takže když DZ oznámí, že nemám přístup, znovu se přihlásím, znovu zadám psaní příspěvku, no a pak ho již samozřejmě nepíšu, pouze jej z operační paměti vložím.  A vzápětí odešlu  ;)  Tož tak...
Až na jednu maličkost. Když počítač "lehne", tak zůstane v operační paměti co? No leda ...
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #19 kdy: 04. 04. 2013, 10:15:17 »
Tak to je, když člověk déle píše. Kdysi jsem se taky vydrbal  :D Takže nyní, než příspěvek odešlu, prakticky vždy si jej celý označím a zkopírují do operační paměti PC, kde zůstává až do doby, než bych případně něco jiného kopíroval, přesunoval apod., a nebo by počítač lehnul, kdyby třeba vypli proud  ;D  Takže když DZ oznámí, že nemám přístup, znovu se přihlásím, znovu zadám psaní příspěvku, no a pak ho již samozřejmě nepíšu, pouze jej z operační paměti vložím.  A vzápětí odešlu  ;)  Tož tak...
CTRL+A , CTRL+C je dobry zpusob, ale pouzivam lepsi. Po nechtenem odhlaseni to chce zachovat chladnou hlavu, prihlasit se (nevim proc ale chce to 2x) a dat nekolikrat v prohlizeci "zpet" az se dostanu na rozepsanou zpravu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #20 kdy: 04. 04. 2013, 10:17:11 »
Až na jednu maličkost. Když počítač "lehne", tak zůstane v operační paměti co? No leda ...
Pokud vam pocitac bezne leha, tak je to pocitac na co? Leda na ...  :-)


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #21 kdy: 04. 04. 2013, 19:30:19 »
Až na jednu maličkost. Když počítač "lehne", tak zůstane v operační paměti co? No leda ...
Pokud vam pocitac bezne leha, tak je to pocitac na co? Leda na ...  :-)
To máte pravdu. Osobně s tím naštěstí problém nemám.
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


Mar D

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #22 kdy: 04. 04. 2013, 20:05:12 »
Měl bych taky jeden dotaz ohledně Muxu 4.U Hlavní Tv mám rozbočovač,z ní druhá větev vede do PC (Tv karta WinFast).U jmenovaného Muxu mi na PC jede bez problémů pouze Nova a Fanda,u zbylých tří se seká obraz.Nekostičkuje-seká.Zkusil jsem tedy koax pichnout do přinesené klasické TV (LCD LG).Tam žádné problémy nebyly.Signál 91 síla/100 kvalita.Stabilní.Domnívám se,že je to nižším datovým tokem u těch tří stanic a ta WinFastka to již není schopna kvalitně zobrazit.Datový tok ale nejsem schopen změřit.U Muxů 1-3 a u čtyř slovenských Muxů se sekání nevyskytuje.
Ten samý problém s tím sekáním mám i já u tuneru winfast a taky to dělá u těch samých stanic MUXU 4 jako Vám. Lokalita Brno


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #23 kdy: 04. 04. 2013, 20:33:56 »
Tak to je, když člověk déle píše. Kdysi jsem se taky vydrbal  :D Takže nyní, než příspěvek odešlu, prakticky vždy si jej celý označím a zkopírují do operační paměti PC, kde zůstává až do doby, než bych případně něco jiného kopíroval, přesunoval apod., a nebo by počítač lehnul, kdyby třeba vypli proud  ;D  Takže když DZ oznámí, že nemám přístup, znovu se přihlásím, znovu zadám psaní příspěvku, no a pak ho již samozřejmě nepíšu, pouze jej z operační paměti vložím.  A vzápětí odešlu  ;)  Tož tak...
Až na jednu maličkost. Když počítač "lehne", tak zůstane v operační paměti co? No leda ...

Jo. A nepsal jsem náhodou o tom taky?!? Ovšem toto je snad velmi ojedinělá situace, pokud máte "normální" počítač. Podobně přerušení dodávky EE :D


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #24 kdy: 04. 04. 2013, 20:36:50 »
Tak to je, když člověk déle píše. Kdysi jsem se taky vydrbal  :D Takže nyní, než příspěvek odešlu, prakticky vždy si jej celý označím a zkopírují do operační paměti PC, kde zůstává až do doby, než bych případně něco jiného kopíroval, přesunoval apod., a nebo by počítač lehnul, kdyby třeba vypli proud  ;D  Takže když DZ oznámí, že nemám přístup, znovu se přihlásím, znovu zadám psaní příspěvku, no a pak ho již samozřejmě nepíšu, pouze jej z operační paměti vložím.  A vzápětí odešlu  ;)  Tož tak...
CTRL+A , CTRL+C je dobry zpusob, ale pouzivam lepsi. Po nechtenem odhlaseni to chce zachovat chladnou hlavu, prihlasit se (nevim proc ale chce to 2x) a dat nekolikrat v prohlizeci "zpet" az se dostanu na rozepsanou zpravu.

Dobrá finta  ;) To mě nenapadlo. Určitě ji vyzkouším :)  A s tím přihlašováním to taky nechápu - proč znovu 2x? Asi nějaká kontrola... ;D


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #25 kdy: 04. 04. 2013, 20:55:37 »
Tak to je, když člověk déle píše. Kdysi jsem se taky vydrbal  :D Takže nyní, než příspěvek odešlu, prakticky vždy si jej celý označím a zkopírují do operační paměti PC, kde zůstává až do doby, než bych případně něco jiného kopíroval, přesunoval apod., a nebo by počítač lehnul, kdyby třeba vypli proud  ;D  Takže když DZ oznámí, že nemám přístup, znovu se přihlásím, znovu zadám psaní příspěvku, no a pak ho již samozřejmě nepíšu, pouze jej z operační paměti vložím.  A vzápětí odešlu  ;)  Tož tak...
Až na jednu maličkost. Když počítač "lehne", tak zůstane v operační paměti co? No leda ...

Jo. A nepsal jsem náhodou o tom taky?!? Ovšem toto je snad velmi ojedinělá situace, pokud máte "normální" počítač. Podobně přerušení dodávky EE :D
Máte pravdu, psal. Moje chyba nebo spíš nepozornost.
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #26 kdy: 05. 04. 2013, 01:10:18 »
V pohodě! A pěkný den  ;)


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 544
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #27 kdy: 05. 04. 2013, 14:17:18 »
Tak vážení info:http://www.multiplex4.cz/tiskove-zpravy hned ta první v pdf.


Leoš E.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Výpadek ?
« Odpověď #28 kdy: 28. 04. 2013, 18:03:42 »
Vysílač Kozmice okr. Benešov K44 nejde jste na tom podobně ?


Pavel B.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 93
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s multiplexe4
« Odpověď #29 kdy: 28. 04. 2013, 18:25:29 »
Nešel také celý čtvrtek do 19hod. Ve středu večer pro změnu mlčelo radio Sazava z té samé kóty. Dle mého se tam montuje vysílač pro RS7. Tam to bude K23.