A kolik taková sranda stojí?
Mám tady od Kuby účet. No, levné to zrovna nebylo - 6300. 
Léta se dívám na střechu provozovny firmy AEC Elektrotechnika a vím, že u nás zastupují také firmu Katherein. Proto anténu AOT65 vizuálně moc dobře znám a vždy mne zaujme a láká. V TV eteru došlo od podzimka k některým změnám a tak jsem opět zatoužil po DX testu DVB-T příjmu v Praze. Pro anténu mám příhodné stanoviště - bývalou radarovou věž v libušském areálu observatoře ČHMÚ. Poslední nedokonalé pokusy, za ochotné pomoci a s anténou od Mirase, jsem prezentoval na podobném webu, kde bylo možné již tehdy text doplnit ilustracemi, pod jménem "Dálkový příjem DVB-T v Praze 4". Před pár dny jsem proto na AMPERu oslovil zástupce fy. AEC s dotazem, zda by mi za úplatu přechodně nezapůjčili podobnou anténu na testy. Nic lepšího snad ani u nás nelze sehnat, kromě ještě výkonnějších sdružených soustav. Trochu mne zarmoutilo sdělení, že momentálně ničím nedisponují, ale že občas nějakou anténu dodávají, naposledy někomu z DigiZone, pro dálkový příjem. Jak již zde bylo několikrát řečeno, v Praze má cenu investovat tolik peněz do UHF antén jen tehdy, kdy se vyloženě jedná o koníčka s DX příjmem. Ona VOC AOT65 2740.-Kč je opravdovým přepychem. Na doporučení se budu ptát na možnou příležitost výpůjčky časem a tak výkonný systém mohu Lukášovi zatím jen "závidět".