Citace: pinta finta 20. 01. 2013, 19:59:19No podle licenčních podmínek asi mohou v podstatě beztrestně vysílat tuto vatu mezi klipy, ale od původně avizované dětské/rodinné televize je to tedy na míle daleko.Nevím kde jsi presil na detskou??? Pařízek rikal televize pro mladé rodiny s detmy a nactilete. O detech jako takovich nepadlo ani slovo. Mimochodem on už někde uvedl dopředu co se bude vysilat?? Já jen ze říkáš ze to má od puvoden avizovaneho programu hodně daleko ;-)
No podle licenčních podmínek asi mohou v podstatě beztrestně vysílat tuto vatu mezi klipy, ale od původně avizované dětské/rodinné televize je to tedy na míle daleko.
Po dlouhé době jsem si pustil stanici Tv Pohoda, to je katastrofa. :-D Ve studiu nějaký strejda zadává do googlu překladače věty, který našel na nějaké Brazilské stránce a pak to dá hlasitě překládat a má vánoce. :-DTahle stanice zbytečně zabírá místo...
Ten strejda byl nejsíš Jirka Basta. Moderátor, který si vyzkoušel moderování na většině rádií na severní moravě . Od TV Pohody jsem nic moc nečekal, alespoň hrají dobrou muziku. Určitě si ji pustím častěji, nez InzertTV
rockove klipy ok..vic už ani nechtějme..pařez to zaplatí..zatím..:-)