Autor Téma: Problém s Evolve Arcadia  (Přečteno 8075 krát)

hardhouse.trip

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Problém s Evolve Arcadia
« kdy: 07. 02. 2013, 15:40:32 »
Ve specifikaci se píše, že umí nahrávat i ve formátu MPG, ale v návodu kde nic tu nic, jen ve formátu TS. Dále když nahrávám na 4GB USB, a zaplním celou kapacitu, nejde se vůbec na přehraný záznam koukat, seká se a kostičkuje, přitom signál je 100% a neseká se. Dále bych se chtěl zeptat, kde by se dal sehnat poslední firmware... třeba by pomohla přeinstalace. A je možné nahrát firmware z jiného přehrávače Evolve do té arcadie? Poraďte prosím

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Sedlisky

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #1 kdy: 07. 02. 2013, 16:28:10 »
Tyto levné krámy neumí skoro nic a jsou s nimi jenom problémy. Použitelné je až nějaké kombo S/T, kde už je to přece jenom o něčem jiném a s nahráváním problém nebývá.


hardhouse.trip

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #2 kdy: 07. 02. 2013, 16:36:49 »
Děkuji za upozornění, ale pořád to nějak neřeší odpověď na moje otázky  ???


Sedlisky

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #3 kdy: 07. 02. 2013, 16:51:03 »
Tady není co řešit, prostě s tím Evolváčem nic nenaděláš.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 380
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #4 kdy: 07. 02. 2013, 18:22:24 »
Dobrý den.
Pokusím se alespoň trochu poradit a vezmu to od toho "horšího".
Pokud jde o nový FW, vypadá to, že zatím není. Objevil by se na stránce http://evolve.cz/cz/d-evolve-arcadia.html dole, tam jak je napsáno Galerie. Tam by bylo ještě Soubory ke stažení.
Pokud jde o možnost záznamu v MPG, tam vám neporadím, protože tento model neznám a výrobce nemá zveřejněn ani manuál.
Ovšem pokud jde o sekání záznamu uloženého na flešce, tam si dovolím odhadnout, že to bude právě tou fleškou. Ony jsou totiž s různými rychlostmi zápisu a čtení. Kdysi jsem míval obdobný problém. Lidé chtějí flešku co nejlevnější a potom se nestíhají divit, že fleška taky nestíhá. Dnes používám Patriot Xporter XT Rage 16GB (mají ji např. v Alze, levnější obchod jsem nehledal) http://www.alza.cz/patriot-xporter-xt-rage-16gb-d180050.htm. Přenosovou rychlost zápisu má 25 MB/s a čtení 27 MB/s. Zatím se mi s ní nestalo, že by se záznam kousnul. A navíc má 16 GB, takže se toho na ni vejde podstatně víc.
Snad jsem vám alespoň trochu pomohl.
Planar IT-15T2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Petr Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 158
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #5 kdy: 07. 02. 2013, 18:23:27 »
TS je jen jinak zabalený MPEG2, případně MPEG4, což by měl nějaký software zvládnout převést. Já používal třeba PVAStrumento s Cuttermaranem, nebo třeba VideoReDo.
A 4GB jsou na nahrávání málo, doporučuju si radši koupit 16GB flashku za 250 Kč. Nemyslím, že by dneska měla nějaká, i ta z nejlevnějších, problémy při zápisu. Pokud tedy není zároveň zapnutý Timeshift.
Já osobně jsem si nedávno koupil 32 GB za necelou pětistovku a není s ní žádný problém.
« Poslední změna: 07. 02. 2013, 18:27:06 od Petr Š. »


Sedlisky

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #6 kdy: 07. 02. 2013, 18:41:50 »
Klasický TS je obsah všeho, co daný mux má, tj. všechna videa+audia+titl.


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #7 kdy: 07. 02. 2013, 19:25:55 »
Zkus nahravat v NTFS


Sedlisky

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
Re:Problém s Evolve Arcadia
« Odpověď #8 kdy: 07. 02. 2013, 19:43:26 »
Na tento formát ho STB vůbec nepustí!