Autor Téma: MegaMax  (Přečteno 67956 krát)

Librst Librst

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
    • Zobrazit profil
    • E-mail
MegaMax
« kdy: 31. 01. 2013, 18:04:29 »
Zdravím, mám takový dotaz. Všude se píše že stanice megamax je k nalazení na Freesat UPC ale já ji nemohu nikde vyhledat. Mám přijímač od UPC a zkoušel jsem laděni a nemohu to naladit. Poradíte prosím kde může být problém?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MegaMax
« Odpověď #1 kdy: 31. 01. 2013, 18:44:52 »
Parametre:

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,188 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK

ID: Megamax
SID: 30801
video PID: 101
audio PID: 110 maďarsky, 111 česky
DVB titulky: maďarsky
CA systémy: CryptoWorks (CAID 0D02, 0D97), Irdeto (0653), Nagravision (1815)


Neviem ako to funguje u freesatu na ich prijímačoch, ale je možné že treba počkať, pokiaľ si prijímač sám nestiahne údaje o programe zo satelitu (automatický update)
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Librst Librst

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MegaMax
« Odpověď #2 kdy: 01. 02. 2013, 13:15:24 »
Tak jsem prohledal satelit a bohužel to nic dle zadaných parametrů nenašlo.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MegaMax
« Odpověď #3 kdy: 01. 02. 2013, 17:34:35 »
To bude asi tím,že oni tento program na dotované přístroje vubec nepřidali.Jedině to funguje na vlastním přijímači. :)


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MegaMax
« Odpověď #4 kdy: 01. 02. 2013, 18:36:17 »
Citujem z konkurencie:

Společnost UPC DTH včera připojila českou audio stopu k dětskému kanálu Megamax. Tento kanál se ale nestal a ani zatím nestane součástí nabídky freeSAT by UPC Direct na českém a slovenském trhu. Důvod? Provozovatel na něj nemá práva.
"Kanál Megamax neplánujeme přidat do nabídky freeSAT, protože na něj nemáme práva," uvedl provozovatel platformy na sociální síti.
Proč je tedy u programu Megamax připojena česká audio stopa? "Česká stopa, která je dostupná na tomto kanálu, neznamená jeho zařazení do programového rastru," vysvětluje provozovatel služby freeSAT by UPC Direct.
Kanál Megamax tak mohou sledovat pouze zákazníci s vlastními set top boxy. Na zapůjčených přijímačích UPC tento program nenajdou.

http://www.seznam.cz/18658/freesat-by-upc-direct-neplanuje-pridat-megamax/
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


mmc

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 278
    • Zobrazit profil
Re:MegaMax
« Odpověď #5 kdy: 01. 02. 2013, 18:58:24 »
Proč je tedy u programu Megamax připojena česká audio stopa?
je to súčasne aj feed pre iných providerov, podobne ako je to pri Disney, Minimax,  Sport1, Sport2, Boomerang  ...
3.7-4.2 linear ... 230cm PF mesh
3.4-4.2 + 10.7-12.75 circular ... 180cm PF
10.7-12.75 linear ... 130cm offset
18.3-18.8 + 19.7-20.2 circular ... 130cm ofset
(a to všetko pekne v garáži)