Danny10:
Nebudu tvrdit, že jsem nějaký anténář nebo tak něco, ale jinak si to nedovedu vysvětlit. Všechny 3 multiplexy jsou z Kojálu vysílány s výkonem 100kW (podle dostupných informací). K závěru o sčítání (posilování) multiplexu 1 a 2 docházím v závislosti na úrovni kvality signálu, co mně ukazuje set-top-box Strong. I když jsem měl jen kolorku, tak multiplexy 1 a 2 měly vždy vyšší úroveň kvality signálu (přisuzuji to vysílači z Mikulova, který v mé oblasti má také dosah a vysílá na stejných kanálech jako Kojál). U multiplexu 3 je situace jiná a sice, že zde je z Kojálu jednak dosah menší a za další podle mých informací Mikulov multiplex 3 nevysílá. Takže tolik můj úsudek. Pokud je špatný tak se omlouvám, ale zdá se mně i logický.
Sedlisky:
Možná že jsem dokonce ještě dál jak 50km vzdušnou vzdáleností od Kojálu. Řekl bych, že tak 60-70km.
A ano souhlasím, že v takovém teple se dělají jiné věci nebo minimálně jinde, než u televize
Ale nejsem doma sám, takže ta televize není jen pro mě. Já osobně televizi sleduju minimálně.