Děkuji za názory, ale vidím, že zde asi nic konstruktivného nenajdu a bude to vyloženě na mně, tak jako vždycky. Je mně jasné, že zesilovat za každých okolností neni rozumné, ale jak jsem psal mám to vyzkoušené, takže vím, že tím 35dB bych nic nepokazil. K přebuzení by určitě nedošlo. A zatím mně jela televize přes 3 roky jen na tu kolorku (u digitálu, předtím analog), takže Brno-Kojál a nikdy jsem s multiplexy 1 a 2 problémy neměl. Z toho důvodu mám časově ověřené, že z Kojálu problém s muxy není. I proto chci z Hodonína brát pouze multiplex 4, u toho nemám časově ověřenou stabilitu. A když nemám z Hodonína ověřeno, tak nemám ani z Mikulova.
Jen bych se tedy zeptal na ten slučovač s kanálem 46... Na stránkách Terozu píší, že čím vyšší kanál, tím více kanálů kolem je nepoužitelných. Uvádějí rozmezí 2-4 kanály. Jak to tedy bude v případě kanálu 46? Na levém konektoru, který je určen pro kanál 46 mně propustí z antény pouze kanál 46, to chápu... Ale co u druhého-pravého konektoru, takže konektor REST, přes ten bude propuštěno jaké pásmo? Tak jak je na obrázku a sice 1-42 a 50-69?
Předem děkuji za odpověď...