Autor Téma: Slovenské DVB-T  (Přečteno 785478 krát)

M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1395 kdy: 09. 04. 2014, 14:11:30 »
z jake si lokality?? na stredni morave je moznost jeste prijimat velkou javorinu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1396 kdy: 09. 04. 2014, 14:44:11 »
už asi vím proč mě nejde chytit kanál 35 z križavy se mě na antenu ve směru na Ostravu dostává signál z vysílače Częstochowa - Wręczyca Wielka tak tam dáme zádrž a třeba to set-top-box načte uvidíme.


Petr Tobolka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 23
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1397 kdy: 09. 04. 2014, 15:54:21 »
z jake si lokality?? na stredni morave je moznost jeste prijimat velkou javorinu.

Mam to davno projete jedine Krizavu. Jsem nad hostynsky vrchy takze Krizava byla jedina moznost. Takze bud to preladi a nebo tu antenu schodim. Nevite jakym vykonem vysila ten Radikov?


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1398 kdy: 09. 04. 2014, 16:27:54 »
Radikov ma 5kw podle infa ČTU

Jsem zvedav jak dopadnu ja mam veselsky kryty kopcem tak snad to nebude tak hrozne


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1399 kdy: 09. 04. 2014, 16:30:21 »
to bude te mit urcite dve anteny jednu na ty slovaky krizavu a druhou na brno nebo na praded natrocenou??

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Petr Tobolka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 23
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1400 kdy: 09. 04. 2014, 16:55:48 »
to bude te mit urcite dve anteny jednu na ty slovaky krizavu a druhou na brno nebo na praded natrocenou??
Mam 3 jednu na kojal ten jde nejlepe potom na frenstat mux4 a poslední na krizavu.Krasne mi to fungovalo sloucil jsem to odladil atd. a ted mi prestal 52k fungovat je to tak 10dni zpatky jak to vypadlo.Podle me se to skylinku a cslinku hodilo protože plno lidi jim karty hodilo nahlavu když zacali vybirat poplatky zvlast na morave kde se da slovenske dvb-t naladit tak si to zajistili jinak
« Poslední změna: 09. 04. 2014, 17:21:14 od Petr Tobolka »


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1401 kdy: 09. 04. 2014, 17:28:56 »
ma te na te antene co je na kojal a frenstat zadr na ten 52 kanal??


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1402 kdy: 09. 04. 2014, 19:31:24 »
Chci se vás tady zeptat v Žilině je plánován Lokalní mux ví se na jakém kanálu bude šířen??


david prvy

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1403 kdy: 10. 04. 2014, 10:31:48 »
Na Slovensku fungujú "rušičky" CZ muxov už pár rokov. Trnava 33,49k. Jaslovské Bohunice 59k a Galanta 29k.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1404 kdy: 10. 04. 2014, 12:02:11 »
Včera v odpoledních hodinách mělo dojít k navýšení ERP na VS Čadca - Briava u VP muxu na K32.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Amos Komenski

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1405 kdy: 11. 04. 2014, 09:56:55 »
@Tobolka: Zkuste odpojit vsechny antény a nechat napojenu jen tu vertikální anténu na Krížavu. Je totiž dost možné, že se Vám rušící K52/Radíkov cpe skrz ty ostatní antény. Pak už máte jen dvě možnosti.


Petr Tobolka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 23
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1406 kdy: 11. 04. 2014, 11:06:48 »
@Tobolka: Zkuste odpojit vsechny antény a nechat napojenu jen tu vertikální anténu na Krížavu. Je totiž dost možné, že se Vám rušící K52/Radíkov cpe skrz ty ostatní antény. Pak už máte jen dvě možnosti.

Samozrejme to jsem delal jako první.Jenom vertikalni antenu na krizavu jsem nechal zapojenou a to same.32 a 35 kanal velice slabe ale 52k uplne mrtvy TV ukazuje maximalni zaruseni uroven bit chyba na maximu 2000. Ten 32 a 35 kanal je nedivatelny ale to mi sli tak vždycky. Sundal jsem aj predzesilovac z anteny zkratka zkusil jsem všechno a nejede to.Krizavu jsem chytal dost slabe ten 52k mel 24dbuv nebo jak se to pise z meraku zbytek navyseny zesilovacem.


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1407 kdy: 11. 04. 2014, 11:58:42 »
Petr Tobolka : na jakou anténu jste chytal  krížavu na sito??


Petr Tobolka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 23
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1408 kdy: 11. 04. 2014, 12:18:02 »
Petr Tobolka : na jakou anténu jste chytal  krížavu na sito??
http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/antena-alcad-mx-076-lte
Mam tu MX-075


Amos Komenski

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1409 kdy: 11. 04. 2014, 13:53:31 »
Tak to máš už opravdu smůlu, MX-075 je prakticky nejvýkonnější anténa a jestli jsi kdysi měl K52 24dBuV, tak to jsi opravdu, jak se říká, "dřel ze dna". Takže anténu sundej, prodej a kup si sat.