Autor Téma: Slovenské DVB-T  (Přečteno 1577833 krát)

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1230 kdy: 12. 02. 2014, 10:49:11 »
Pane Marečku, no comment...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

• Stálý člen

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1231 kdy: 12. 02. 2014, 11:10:07 »
buď se spletl manager Towercomu nebo redaktor Digizonu. :)

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1232 kdy: 12. 02. 2014, 11:11:44 »
Proč no comment? Nechtěl byste to, pane Poláku, okomentovat? Tady to "no comment" mně tedy nic moc neříká...
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

SB1

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1233 kdy: 12. 02. 2014, 11:22:19 »
P.Polak to napisal dobre.Ssport bude v plustelke a to je ten hacek.Aj ked je zadarmo musite si zaplatit PLUSTELKU.Tak ako je to u CT1,CT2,LUX TV.

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1234 kdy: 12. 02. 2014, 11:26:43 »
Nemusíte, stačí vám jen odkodovací karta, příp. jejich special přístroj. A pan Polák v diskusi u článku se do někoho pouštěl kvůli tomu, že neví, že Plustelka je placená, aže to bude součástí placené Plustelky.

Reklama

• Stálý člen

SB1

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1235 kdy: 12. 02. 2014, 11:46:34 »
Spravne. ;)

Jan Z

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1236 kdy: 12. 02. 2014, 12:02:36 »
tak i když ze slovak sportu psali, že budou součastí placené nabídky plustelky, tak mi dnes z towercomu došla uplně jiná odpověď.
Dobry den,
dakujem za vas email. Slovak Sport 1 je planovany ako sucast ponuky „bez mesacnych poplatkov“ v baliku spolu s CT1, CT2 a TV Lux.
S pozdravom,
Michal Šuran
Marketing manager

Bez měsíčních poplatků, takže to bude volně dostupné??? Protože CT1,CT2 ani Lux mi nejede ikdyž mám MPEG4 tuner, ono je to ještě nějak kódované a Sport1 bude tudíž asi taky...   >:(

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1237 kdy: 12. 02. 2014, 12:24:39 »
tak i když ze slovak sportu psali, že budou součastí placené nabídky plustelky, tak mi dnes z towercomu došla uplně jiná odpověď.
Dobry den,
dakujem za vas email. Slovak Sport 1 je planovany ako sucast ponuky „bez mesacnych poplatkov“ v baliku spolu s CT1, CT2 a TV Lux.
S pozdravom,
Michal Šuran
Marketing manager

Bez měsíčních poplatků, takže to bude volně dostupné??? Protože CT1,CT2 ani Lux mi nejede ikdyž mám MPEG4 tuner, ono je to ještě nějak kódované a Sport1 bude tudíž asi taky...   >:(

Co je na tom tak složitého? Podle vyjádření Towercomu bude Slovak Sport 1 přístupný v muxu 4 po zakoupení karty. Tím se program zpřístupní a měsíčně se dále nebude platit nic.

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1238 kdy: 12. 02. 2014, 12:50:58 »
Jen jsem nepochopil, proč to nedali do mux1 k slovak sportu 3. Asi potřebují zvýšit prodej těch karet, jinak si to nedokážu vysvětlit.
A nevím, kolik lidí si koupí kartu od 750do 1000kč kvůli Slovak sportu. Koukal jsem na netu na jejich program a on to není žádný zázrak.
Dokonce velká většina programu se ještě tentýž den, nebo dokonce i po skončení na jedničce, opakuje na Slovak sportu 3.:)

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #1239 kdy: 12. 02. 2014, 14:24:34 »
S panem Marečkem je to těžké. On stále v něčem hledá problém. Já jsem mu jasně vysvětlil rozdíl mezi free-to-air a free-to-view...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1240 kdy: 12. 02. 2014, 14:28:01 »
Zápasy PL, ktoré má Slovak Sport najbližšie 3 roky a z ktorých na SSTV1 vysiela jeden zápas týždenne na SSTV3 nedávajú. Takže asi sa niekto nájde, kto miesto stále sa zvyšujúcej cene Skylinku radšej investuje jednorázovo do plustelky...

P.S.: a prečo je to v Plustelke? Pretože SSTV1 je svojim spôsobom tiež PLATENÝ program. A v mux 3 by ho nemohli kódovať.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1241 kdy: 12. 02. 2014, 14:32:56 »
S panem Marečkem je to těžké. On stále v něčem hledá problém. Já jsem mu jasně vysvětlil rozdíl mezi free-to-air a free-to-view...

Vysvětloval jste to panu Zelenkovi.

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1242 kdy: 12. 02. 2014, 14:51:30 »
Zápasy PL, ktoré má Slovak Sport najbližšie 3 roky a z ktorých na SSTV1 vysiela jeden zápas týždenne na SSTV3 nedávajú. Takže asi sa niekto nájde, kto miesto stále sa zvyšujúcej cene Skylinku radšej investuje jednorázovo do plustelky...

P.S.: a prečo je to v Plustelke? Pretože SSTV1 je svojim spôsobom tiež PLATENÝ program. A v mux 3 by ho nemohli kódovať.

Jeden zápas premier league, na jedničce opravdu je, jinak zbytek sportů i portugalská liga je i trojce, ale buďme za to rádi. A děkuju za vysvětlení.

omar3

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1243 kdy: 12. 02. 2014, 20:50:37 »
Všechno jsou to jen obchodní kecy, že je něco zadarmo. Klidně mohou říci, že je celá Plustelka zdarmo a že se platí třeba jen za Eurosport, ale pokud nemá člověk jejich přístupové zařízení, tak neuvidí vůbec nic.
Správný přístup v tomto multiplexu ukázala TV Lux během adventu, kdy bylo vysílání opravdu zadarmo a volné. Kdo ze stanic v Plustelce chce vysílat volně pro jakýkoli přijímači, tak to jde a nemusí se schovávat za podobná prohlášení. 
DVB-T: CZ, SK, AT
DVB-S: 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero
DVB-C: Moravianet
FM:  CZ, SK, AT Horizontal 5 prvek, Vertikal 3 prvek
DAB: CZ, AT, SK LP345, Xmux
IPTV: SML

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1244 kdy: 13. 02. 2014, 01:11:41 »
No fajn, ja ich zariadenie celkom mám, aj poplatok za Plustelku som v júli zaplatil. Pokial bude SlovakSport.TV1  premávať celkom normálne, tak vám to na tomto servri čoskoro poviem. Majte sa, všetkích zdraví Robo Zeman!
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.