reklama

Autor Téma: Slovenské DVB-T  (Přečteno 732460 krát)

Záhorák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #885 kdy: 24. 04. 2013, 14:06:57 »
To je overená informácia, alebo zase len zbožné prianie?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



tele cirkus

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #886 kdy: 24. 04. 2013, 14:12:45 »


tele cirkus

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #887 kdy: 24. 04. 2013, 14:27:26 »
Dajto a Fooor už vysielajú cez MUX1. Žiaľ ja to ešte nechytám, čakám na vypnutie analógu v Maďarsku a asi v júli by sa mal navýšiť výkon vysielačov Sitno a Zobor.


Záhorák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #888 kdy: 24. 04. 2013, 15:15:57 »
Tuším sa ľady DVB-T pohli aj na ľavom brehu rieky Moravy. Už len začať ľudí presviedčať, že normálne je za televíziu neplatiť, tak ako to robia telekomunikácie v ČR.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #889 kdy: 24. 04. 2013, 15:18:53 »
Už je tam i TA3
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #890 kdy: 24. 04. 2013, 15:38:55 »
Dajto a Fooor už vysielajú cez MUX1. Žiaľ ja to ešte nechytám, čakám na vypnutie analógu v Maďarsku a asi v júli by sa mal navýšiť výkon vysielačov Sitno a Zobor.

A náhodou netušíte, zda něco udělají s Krížavou? To tam vážně míní nastálo ponechat K35 s pidi výkonem ERP ani ne 2 kW?   :(


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #891 kdy: 24. 04. 2013, 15:43:20 »
Že jim to ale trvalo!Psal jsem to tu někde už v únoru,že to nakonec stejně hodí i do toho DVB-T  ;D
Praděd  1,2,3
V.Javorina  1,2,3,4
Slavonín  4,RS7
Radíkov  RS8


tele cirkus

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #892 kdy: 24. 04. 2013, 15:53:54 »

A náhodou netušíte, zda něco udělají s Krížavou? To tam vážně míní nastálo ponechat K35 s pidi výkonem ERP ani ne 2 kW?   :(

Žiaľ o Krížave neviem nič a na stránke Towercomu pri tomto vysielači ani nemajú poznámku s hviezdičkou, že dočasne znížený výkon.
http://dvbt.towercom.sk/odbornici.php


Ernest GR-02

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #893 kdy: 24. 04. 2013, 17:22:29 »
To je overená informácia, alebo zase len zbožné prianie?
PS: skusal som AKTUALIZOVAT DVB-T:mux1 aj mux2 /na LIPTOVE 26 a 59 K/a zatial sa tam objavila len TA3....ostatne budu zas len v BRATISLAVE....na KAMZIKU.../ako inak/---*//* :'(


david prvy

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #894 kdy: 24. 04. 2013, 18:06:38 »
pre Ernesta z Liptova

Musíš si naladiť mux1 na kanáli 44 z Ružomberka alebo K35 zo Ziliny.Jasné že ti nič nové nenašlo ako TA3 keď si skenoval iba MUX2,3.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 914
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #895 kdy: 24. 04. 2013, 21:55:29 »
PS: skusal som AKTUALIZOVAT DVB-T:mux1 aj mux2 /na LIPTOVE 26 a 59 K/a zatial sa tam objavila len TA3....ostatne budu zas len v BRATISLAVE....na KAMZIKU.../ako inak/---*//* :'(

Pokiaľ má niekto hokej v označení muxov, tak sa nemôže diviť že nič nenaladí.

MUX 2 - JoJ, Plus, Markíza, Doma, TA3 (Ružomberok K59)
MUX 3 - STV1, STV1HD, STV2, rozhlas (Ružomberok K26)
MUX 4 - platená ponuka plustelky (Ružomberok K46)
MUX 1 - WAU, DAJTO, FOOR (Ružomberok K44)

Vysielače, kanály a pokrytie napr. tu: http://dvbt.towercom.sk/odbornici.php


« Poslední změna: 24. 04. 2013, 21:59:08 od Stefan Bukovan »
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #896 kdy: 26. 04. 2013, 11:51:52 »
Se tak dívám a ona Plustelka z Javoriny na K23 jede nekódovaně. ;)
Praděd  1,2,3
V.Javorina  1,2,3,4
Slavonín  4,RS7
Radíkov  RS8


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #897 kdy: 26. 04. 2013, 12:37:22 »
Dávám jim den..maximálně dva..na víkend to určitě nenechají..
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


99thomas

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #898 kdy: 26. 04. 2013, 13:32:36 »
Se tak dívám a ona Plustelka z Javoriny na K23 jede nekódovaně. ;)
a je to v Mpeg 2 alebo 4 ???


david prvy

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #899 kdy: 26. 04. 2013, 14:05:41 »
Jasne ,že v MPEG 4 do MPEG 2 by si 11 staníc nedal v pozeratelnej kvalite. Podla mňa to nechajú aj cez víkend nech si to môžme vyskúšať na chatách a chalupách. :)


 

reklama