Autor Téma: Slovenské DVB-T  (Přečteno 778009 krát)

Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #375 kdy: 05. 08. 2011, 17:43:46 »
chytal sem 69,ale tu už vypnuli.27,32 ani 57, na kterou jsem spoléhal mi nejde.SNad to na 57 ještě spraví.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Ma Te S

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 194
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #376 kdy: 05. 08. 2011, 18:17:35 »
Vám šla původní 69ka? Ta šla mnohem hůř chytat podle mě něž K27 (díky rozdílným vlastnostem jiných kmitočtů)


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #377 kdy: 05. 08. 2011, 18:32:05 »
jo šla mi, nevím proč mi nejde 27 já spoléhám hlavně na 57 až to tam spraví.Možná mi to nejde, že používám prutovku, 2 multiplex v poho ze 2 vysílačů,69 v klidu ale veřejnoprávní multiplex mi nejde ani za nic


Milan CH.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 69
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #378 kdy: 05. 08. 2011, 18:45:07 »
Na prutovku toho oveľa viac chytíte, pokiaľ na koniec priviažete silon s háčikom a chutnou návnadou a odoberiete sa k nejakej vodnej nádrži. :)
Na "lovenie" slabých signálov v DVB-T v prvom rade potrebujete kvalitnú anténu.


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #379 kdy: 05. 08. 2011, 19:06:14 »
co vy tu máte všeci proti prutovkám?jasné nejsou všechny kvalitní, ale od evolve zrovna jsou a já mám běžně digitál ze slovenska na plný signál(multiplex 2 z 52 a 56)dál mám kojál,tlustou horu,a praděd(všechno na plný) a měl sem ještě v pohodě 69.Myslíte si že ta anténa je blbá, když tohle všechno dobře chytá?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #380 kdy: 06. 08. 2011, 18:10:13 »
Milan CH.: To bylo fakt dobrý,už dlouho jsem se tu takhle nepobavil. A samozřejmě naprosto pravdivé. Chtít chytit K57 z Javoriny z nějakým prutem je asi stejně reálné jako opětovné znovuvzkříšení mrtvoly zvané Public TV.  ;D ;D ;D
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #381 kdy: 07. 08. 2011, 07:05:33 »
On totiž ten tzv"Marecek" jen normálně provokuje,poněvadž kdyby mu to šlo-což je samozřejmě nebetyčná blbost,dávno sem hodí screen. Doporučuji ho ignorovat,nemá smysl mu vůbec vyvracet jeho bludy. ;)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #382 kdy: 07. 08. 2011, 10:58:01 »
TAk 57 sice nechytám, ale dnes jsem chytil na kanále 24 rakušáky.A narozdíl od některých mám aspon multiplex 2 ze slovenska.


Martin Oplocky

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #383 kdy: 07. 08. 2011, 11:36:43 »
Petře,a na jakou přesně prutovku od Evolve to v Hulíně chytáš,já jenže v Kojetíně ani náznak ani jednoho slovenského vysílače,analog jsem chytal bez problému a stále něco ještě chytnu,rakušáky na 24 a 34 z Kahlbergu mám problém chytnout s velkou anténou na střeše a to jenom večer...


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #384 kdy: 07. 08. 2011, 15:56:07 »
http://www.patro.cz/objects/1074996999.html


přesně na tuhle.Já si ji koupil že vyzkouším jestli s ní půjde digitál, to sem bydlel ještě v Otrokovicích a šel mi jen multiplex 1, pak sem ji nepoužíval a když sem se přestěhova do hulína tak sem ji zkusil a slováky chytám v pohodě.Rakušáci byly asi díky počasí nebo nevím,ted mi nejdou,ale ráno sem normálně koukal na orf


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #385 kdy: 07. 08. 2011, 18:29:21 »
TAk 57 sice nechytám, ale dnes jsem chytil na kanále 24 rakušáky.A narozdíl od některých mám aspon multiplex 2 ze slovenska.
Ty kecale-já mám vše a o to rušení z rajchu nestojím :) a Martine Oplocký- ten ...."Mareček" jen bohapustě kecá,tak to ani nezkoušejte:)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #386 kdy: 07. 08. 2011, 18:43:50 »
Hele Brašule, když tak pan Mareček a za druhé klidně se přijed podívat a můžeš se přesvědčit, že nekecám.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #387 kdy: 07. 08. 2011, 19:30:37 »
Tak, pánové, uklidníme se. On nám jistě pan Mareček nahodí nějaké screenshoty, že? ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #388 kdy: 07. 08. 2011, 20:18:38 »
kam můžu poslat ty screenshoty?(pokud myslíte fotky)Zrovna sem vám je fotil


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Slovenské DVB-T
« Odpověď #389 kdy: 07. 08. 2011, 20:47:08 »
http://www.ulozto.cz/9907783/obrazky-zip

Tak tady mát odkaz hodil sem vám to na uložto.Máte tam fotky, že opravdu chytám slováky a máte tam fotku koaxiálu přes který to mám propojené a taky antény na kterou to chytám.Anténu mám v podkroví,což je druhé parto mého pokoje.