Ty jsi zkrátka jeden velký blábol! Ty své výplody chorého mozku nemáš ničím PODLOŽENÉ! Bohužel, Tvé odborné znalosti jsou rovny nule! Protože pokud by jsi měl povědomí o šíření el. mag. vln, nikdy by jsi podobné výplody nemohl nikde uveřejnit! To, že je zhoršený příjem někde v "Přední zadeki" není způsobeno námrazou na vysílacích AS, ale úplně jinými faktory mezi vysílačem a místem příjmu! Zkus napřed než zase budeš někde zveřejňovat své "rádoby úvahy" o snižování ERP, či změně vyzařovacích diagramů vlivem námrazy na ochranných laminátovývh krytech AJ, či ochranném laminátovém válci raději dlouze studovat patřičnou odbornou literaturu!
Už jsi prostudoval, to, nač jsem tě odkazoval?? Pokud ne, jsi jen velký blábolista, který se zviditelňuje šířením nesmyslů. Bohužel.
1) Zviditelňovat se ani náhodou nemám zapotřebí. Nikdy jsem to nedělal a ani dělat nebudu. A tím nemyslím pouze fórum zde.
2) Pokud se rozhodnu něco k jakémukoliv tématu napsat, pak jen a pouze proto, že o něm ledacos vím, nebo proto, že se snažím někomu poradit. Pokud nevím, neznám, mlčím a nebo se sám snažím dopátrat objektivní pravdy.
3) Ty jsi člověk, který nesnáší konstruktivní odpor, to jsem si všimnul dávno. A mám dojem, že i redakce Digizony. Dokážeš akorát urážet (viz např. .
.. výplody chorého mozku...), když už nevíš, kudy kam, a jednáš jako cholerik nevidící si na špičku nosu.
4) Mám pocit, že už nemá smysl rozsáhleji cokoliv dodávat, protože na místo toho, aby ses pustil, když už tě mé "bláboly" tolik provokují, do odborné diskuze podpořené x argumenty z vlastní praxe, zaštiťuješ se akorát publikacemi a přednáškami někoho jiného, jehož názory jsou sice opodstatněné i pravdivé, avšak v reálu "hraničního" příjmu ne-platné.