Autor Téma: Slovenské DVB-T  (Přečteno 784910 krát)

Jarda M.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 76
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1305 kdy: 13. 03. 2014, 07:59:42 »
Tak už navýšili výkony i z vysílače Námestovo. Kdo chytal k 26 na ostravsku, muže zkusit. k59 se bohužel bije s LTV Klimkovice. VP mux mi nyní hraje líp z Námestova než ze Žiliny. Lokalita Dolní Domaslavice
DVB-S:Prima Karta,ČT karta
DVB-T:CZ:Přechodová síť 11,12,13
           PL:k41,k55,k58 (Skrzyczne)+k47 (Ornontowice)
           SK:k32,52 (Žilina),k46 (Námestovo)
DAB    :Lysá Hora (7B),Katowice (11A),Ostrava (12D),
           Bielsko (5B)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ladik 12

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 105
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1306 kdy: 13. 03. 2014, 09:34:43 »
...Senzi ma vysilat taky v mpeg4 a to jede.
Tedy zustava zahadou,proc to nenaskenovalo Slovak sport3.
Slovak sport 3 vysilal pred casem s nazvem Test, a pak jeste nejakou dobu v MPEG2; mozna ze v televizoru zustal nekde stary udaj. Zkusil bych nejprve smazat vsechny programy z tohoto multiplexu a naladit znovu; kdyz to nepomuze, tak jedine tovarni nastaveni a naladit vse znovu. Z Velke Javoriny na 55.kanale jsem to ted zkousel a hraje.


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1307 kdy: 13. 03. 2014, 12:24:17 »
Kanaly mux1 jsem skenoval 2krat,jak z Javoriny,tak Kamzika.
Nicmene ss3 ani test tam nebyli.
Tovarni nast.to jsem nezkusil.


MakovyPanacek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1308 kdy: 13. 03. 2014, 12:26:07 »
K57 z Velké Javoriny zdá se také navýšil výkon  :)
ještě včera tam byla tma, dnes jede VP mux jako z praku


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1309 kdy: 13. 03. 2014, 15:07:22 »
K57 z Velké Javoriny zdá se také navýšil výkon  :)
ještě včera tam byla tma, dnes jede VP mux jako z praku
Ježkovy voči.... ::) ::) ::) a co číst vlákno aspon stránku před??? Kde je o tom psaný?? Ach jo.. :o :o :o :o
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1310 kdy: 13. 03. 2014, 16:34:56 »
Petr Mareček: nejlepší bude namísto chození kolem horké kaše napsat přesný typ té TV.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1311 kdy: 13. 03. 2014, 16:40:11 »
Plazma lg,42palcu,2roky stara,tip fakt z hlavy nevim,ale v papirech ma napsane,ze ma full hd a mpeg4.


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 544
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1312 kdy: 13. 03. 2014, 16:50:39 »
Tak už navýšili výkony i z vysílače Námestovo. Kdo chytal k 26 na ostravsku, muže zkusit. k59 se bohužel bije s LTV Klimkovice. VP mux mi nyní hraje líp z Námestova než ze Žiliny. Lokalita Dolní Domaslavice
Oba kanály už vysílají všesměrově.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1313 kdy: 14. 03. 2014, 14:27:32 »
Téma pročištěno. Posledních pár příspěvku naprosto o... Někteří jedinci se zkrátka musí vyjadřovat za každou cenu.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1314 kdy: 15. 03. 2014, 10:51:08 »
Téma pročištěno. Posledních pár příspěvku naprosto o... Někteří jedinci se zkrátka musí vyjadřovat za každou cenu.
...ono by toho za pročištění stálo více, např:
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3821.0
nebo toto:
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=708.0


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1315 kdy: 15. 03. 2014, 11:03:05 »
Tak už navýšili výkony i z vysílače Námestovo. Kdo chytal k 26 na ostravsku, muže zkusit. k59 se bohužel bije s LTV Klimkovice. VP mux mi nyní hraje líp z Námestova než ze Žiliny. Lokalita Dolní Domaslavice
Zajímavá informace s tím k.26 až bude příležitost vyzkouším,
každopádně navýšení výkonu je pozitivní věc. Mám radost hlavně kvůli posílení výkonu na k.35, kde je vysílán SlovakSport 3.


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1316 kdy: 16. 03. 2014, 12:07:49 »
tak na chalupě naladěn už i VP mux z križavy a je trochu silnější než Mux2 jen Mux3 tam ještě nejde chytit budu muset počkat až výkon u něho bude taky 10kw  jak u VP muxu.


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1317 kdy: 16. 03. 2014, 13:15:33 »
tak na chalupě naladěn už i VP mux z križavy a je trochu silnější než Mux2 jen Mux3 tam ještě nejde chytit budu muset počkat až výkon u něho bude taky 10kw  jak u VP muxu.

MUX3 = MUX VP, takže pokud chytáte už i MUX VP, pak chytáte právě MUX 3. A kde berete tu jistotu, že MUX 1 bude mít (někdy) taky výkon alespoň 10 kW?


M.K

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 258
    • Zobrazit profil
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1318 kdy: 16. 03. 2014, 13:28:45 »
Towercom mě psal že to nejsou konečné výkony na té Krížave, ale uvidíme možná že už tak zůstánou ty výkony.


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Slovenské DVB-T
« Odpověď #1319 kdy: 16. 03. 2014, 14:02:39 »
Dovolím si tipnout: Mux1 nemá i po nedávném zvýšení definitivní výkon, Mux 2 má defiinitivní výkon, Mux 3, pokud nevypnou Zástranie (zatím se k tomu neschyluje), má definitivní výkon a mux 4... tak to jsem sám zvědavý, až se na Krížavu přestěhuje. Aby měl slušný záběr, mělo by se ERP pohybovat alespoň v úrovni Muxu 2, nynější vysílání ze Zástranie se koná jen s 5 kW.