Ty seš opravdu úplně mimo! Nepiš o věcech, kterým nerozmumíš, to uděláš nejlíp! V životě si nenainstaloval ani jednu STA, nevíš, jak to v bytových domech chodí, tak prosím mlč a nevyjadřuj se. Nejvíc mě vždycky může pobavit, jak u nás v republice, každý všemu rozumí, všechno zná a umí, ale "skutek utek", jak se říká! Pak není divu, že to u nás vypadá, jak vypadá! Bohužel s lidmi, kteří nemají o podnikání ani potuchy, jak to tam chodí, si bláhově můžou myslet co chtějí! Garantuju ti, že pokud by ses na podnikání dal myslíš si, že bys uspěl s heslem, že "zákazník má vždy pravdu", tak to bys daleko nedošel, během několika měsíců by jsi stál před ÚP. Pokud nepodnikáš, proč se vyjadřuješ?? Je rozdíl zákazník a "zákazník", ale to ty nemůžeš vůbec vědět, já za těch dvacet let, co podníkám vím o zákaznících své a nikdo mi nebude tvrdit něco jiného!
A větu, že "Zákazník platí, tudíž si své zařízení může třeba rozbít!, tu snad ani nelze komentovat! Rozbij si co chceš, ale pak nevolej toho, kdo ti ji dodal a nainstaloval! Předpokládám, že tebe má na "černé listině" asi více firem v oblasti tvého bydliště! Říkají ti něco garance za dílo, nodborný nebo neoprávněný zásah do díla v době garance atd.? Asi ne, jinak by jsi takovou hloupost nemohl nikdy napsat! S tebou diskusi končím.
Ty jsi mě zase pobavil
Ty toho o mně víš?!? No - jen tak na okraj, v bytových domech jsem dnes a denně, a nejen kvůli anténám, nicméně právě včera jsem upravoval jednu STA pro příjem K55 z TX Skryczne. A představ si, že zcela bez problémů i bez KV s využitím zesilovače Johansson 6600, jehož selektivita zdaleka není tak účinná jako v případě KV. Ale když člověk ví, co dělá, a proč, ani sousední kanály znatelně rozdílné intenzity nejsou v případě programovatelného zesilovače neřešitelnou překážkou.
A jinak - spolupracujeme s mnoha firmami, zásadně se solidními. A když před lety jeden spolumajitel řekl mé ženě, že je blbá a nerozumí tomu (mimochodem - o TV příjem se nejednalo) - ano, už si "neškrt". Prostě letěl. A pak se slušný spolumajitel firmy omlouval horem-dolem, jen aby zakázku za 1.000.000 Kč získal.
Nu a taky známe jednoho místního "anténaře", jenž nám v roce, tuším 2004, přišel vykládat, jak se dělá rekonstrukce STA. Chytrý jako rádio Jerevan. A když prohlásil, že všechno máme vyházet a důchodci mají prachů dost a stejně tomu nerozumí, vyhodili jsme jeho
A práci dostala jiná firma velmi solidního majitele, s nímž spolupracujeme dodnes.
A jinak jsem velmi potěšen, že už jsi se mnou diskuzi skončil. Ostatně - ona bývá o ničem. S tebe totiž číší nechutná povýšenost...