reklama

Autor Téma: HD programy se sekají  (Přečteno 7063 krát)

metelecj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
HD programy se sekají
« kdy: 20. 01. 2013, 22:38:46 »
Dobrý den, máme televizor Thomson 42fu5555s. Kabelová televize Nej TV. Po vložení karty společného rozhraní do televizoru jsou programy  Nova HD a Prima HD programy České televize zcela rozsypané. HBO HD, Barrandov HD a ostatní jedou v pohodě. Technik od Nej TV zjistil, že kvalita signálu je vynikající.  Nemá prosím někdo zkušenost s tímto problémem. Děkuji.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy se sekají
« Odpověď #1 kdy: 20. 01. 2013, 22:53:51 »
Společné rozhraní-co to je,modul,stb ?Důvodů může být víc,ale měl to zvládnout ten technik-tomu platíte !!! :(
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


metelecj

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy se sekají
« Odpověď #2 kdy: 21. 01. 2013, 17:45:27 »
Myslel jsem CI modul. Napadlo mě take , zda nemůže hrát roli kompatibilita CI modulu s TV. Technik na mě koukal jako na blázna, že to problém být nemůže. Zítra přijde další, tak uvidíme :-)


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy se sekají
« Odpověď #3 kdy: 21. 01. 2013, 18:31:25 »
Me se zase setkají HD programy v mux4 oba a to od doby kdy přidali smíchov. Normalne to jde a třeba 1x hodinu se to sekne a třeba půl minuty nejde ani zvuk ani obraz a to ani kdyz to prehodim jinam a zase vratim. Kdyz to na tom programu necham tak mi to třeba po pulminute zrestartuje stb a zase to jde, třeba hodinu a pak to udělá znovu. Chytám signál mux4 z černé studnice v čem myslíte ze je problém?


pasaman

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HD programy se sekají
« Odpověď #4 kdy: 21. 01. 2013, 18:47:42 »
Já bych to tipoval na problém firmware v televizi. NejTV používá QAM 256 např. samsung tv bez upgrade fw kostkoval víc než fungoval. Technik od samsungu tady najezdil po zákaznících 1 000 000 km bez nehody. Tak se nediv až ti technik od NejTV řekne, aby jsi si sehnal servis na TV.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



 

reklama