Bohumír Džubej: Ano, to co pozoruji já se dá srovnat s přehráváním náročného videa na počítači, který ho už taktak nezvládá (pak je neplynulost poměrně malá), když silně nezvládá, tak už je video nedívatelné.
Ale celkový projev té zmíněné neplynulosti a pak i "rozostření" je trošku jiný, než u Vás. Ta neplynulost by mohla být na straně televize, protože jak jsem psal, tak s tím mám problém i při přehrávání obrazu přes HDMI. Ale to "rozostřování", pokud není problém v zapojení anténní soustavy, což se zdá, že není, tak je buď problém v STB/TV nebo pak na straně vysilače/zpracování obrazu ve studiu...
Extrémní potíže s plynulostí mám u muxu 4 z Hodonína, když se vysílá Kobra 11. A zase u jiných pořadů z tohoto muxu mně to nedělá...
Ale stejně, pokud to dělá televize, tak čím je to, že si u Kobry 11 řekne, že bude neplynulost a jakmile jde pauza (přestávková reklama), tak jde vše jak má a pak zase, jak začne vysílání Kobry 11 pokračovat, tak je přítomná neplynulost? To musí být problém někdy ve zdroji signálu/studio nebo si to jinak neumím vysvětlit... Ale možná kecám a je to úplně někde jinde, prostě nevím, je to velmi zajímavé.

Kdyby to totiž bylo na straně vysílání, tak by to tak měli všichni...