Autor Téma: Olympic "50" - krátká stopáž záznamu  (Přečteno 2396 krát)

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
Olympic "50" - krátká stopáž záznamu
« kdy: 02. 01. 2013, 06:33:23 »
Nevím, proč se ČT potřebovala tak zoufale vejít do 60 minut. Na spoustu zajímavých pasáží se zkrátka nedostalo. Úvodní symfonický prolog, příchod bývalých členů kapely, písně Jednou (jenž byla vzpomínkou na zesnulé členy), Kanagom, Dej mi víc své lásky, Želva, Dynamit...

Napadlo mne to, že je to kvůli tomu, aby si lidi pak koupili koncerní DVD, kde to bude. To skutečně vychází. Tedy, vychází v kompletu 4 DVD, kde jsou i koncerty k 20, 25, 30 a 40 letům Olympicu. Jenže v tomhle kompletu je navlas stejný krátký záznam z letošního koncertu. Takže třeba možná vyjde ještě spešl DVD (možná i BD) z letoška, ale to jen skutečně spekuluju. 

Pokud ale nebylo po novoroční premiéře českého filmu už více času na delší záznam, tak to mohli klidně dát v sobotu po 50. Manéži. To potom bude totiž další vymetačka. Po Legendách televizní zábavy teď budou po ŠESTNÁCT sobot vymetat věci ze Silvestrů.

Docela mi začínají chybět pondělní chaty se Štichou. Sice se člověk většinou moc nedověděl, ale lepší jak drátem do oka. Vim, že Šticha už na ČT nedělá, ale tak ať to dělá jeho nástupce.
« Poslední změna: 02. 01. 2013, 06:46:33 od blueflash . »

Reklama

• Stálý člen