Dik za podporu, také přeji hodně zdraví , ostrý obraz a čistý zvuk, i když to u té vegetální televize (jak říká děda), asi nebude úplně možné jako za starého dobrého analogu.
K tem antenam asi takhle, jedna vec je ciste technicke reseni, druha zase kapsa zakaznika. Origo chlumecke anteny mam rad, mam jich na sklade habakuk, ale ruku na srdce, kdo si dnes necha dat na strechu dve kanalova dvojcata pro dalkovy prijem napriklad Kahlenbergu nebo Jauerlingu, kdyz za par penez je to v EMU na Astre? Nebo dvojici ci ctverici hustych Vališovych sfazovanych sit ,ktere kompletujeme? O Kathrein antenach ani nemluve. Jen nadsenci. Pouze pro ne a jen diky tomu, ze jako DX-er tomu fandim, to vubec drzim skladem. Mam na to jak merici techniku, tak veskery material, ovsem pojat to jen komercne, tak se to nevyplati. Doba je takova, ze ruzne firmy montujici bezdraty davaji lidem na strechu Evolve SHARK a jine fujtajbly, na forech se montuji anteny zase pomoci klavesnice. Vlastne bych jim mel podekovat a ne si stezovat. Diky temto aktivitam mame a asi budeme mit porad praci.
Máte, bohužel, pravdu. Lidé věsmes vždy dají na přihlouplé reklamní slogany a koupí raději "výstavní" anténu za pár kaček, hlavně, že je "digitální", než by se přiklonili ke kvalitě. Než aby použili dvě, tři antény, zvláště, když signály nepřicházejí do místa příjmu ze stejného směru. Prostě nelibá, obecná vlastnost konzumní doby

Já osobně, lidově řečeno, doslova čumím, co vše se u vás dá koupit, jak profesionálně a s ochotou přistupujete ke svým zákazníkům. Je mi jasné, že jen pro komerční účely byste takto postupovat nemohl. Že jste zkrátka FANDA (a profík zároveň) v tom nejlepším slova smyslu, nemajíc ovšem nic společného s Fandou-Frndou TV Nova!!! I proto se k Vám rád vracím,když potřebuji...
Analog-versus digitál - tak to je hodně dlouhé téma. Jenže jak už to v životě chodí, vše má své klady i zápory. Osobně mám tu zkušenost, že když se v případě digitálu postupuje obezřetně s tím, že člověk ví, co právě dělá a proč, docílí se úspěšného, stabilního příjmu velmi často i tam, kde bychom si v dobách analogu ani neškrtli, respektive bychom sledovali maximálně tak program pro slepice

Ovšem ano - ono to něco stojí, zadarmo to prostě nejde! Když často čtu nebo poslouchám nářky lidí, jak je to s tím "digitálem" na prd, a když se pak vynoří pravda, nač se jej snaží a tvrdohlavě chtějí přijímat... co k tomu říct. Původní mediální propaganda, že vše budeme chytat na kus drátu u kamen, zřejmě učinila své. Ostatně není to tak dávno, co třeba p.Pařízek o svém muxu 4 tvrdil něco velmi podobného. Že tomu tak v realitě v 90% případů ani zdaleka není, víte jistě stejně dobře jako já. Že zkrátka bez pořádné, poctivé antény se v případě pozemního příjmu televize nebo i rozhlasu neobejdeme ani letos, ani příští rok... a ještě hodně dlouho ne