Tak už jsem napsal na technickou podporu TV NOVA a jsem zvědav.
Taky si nemyslím, že je to stářím přístrojů, protože jak jsem napsal na počátku, tak i když mám starou plazmu Panasonic, tak nemám problémy ani na jejím HDD z roku 2012, ale Lg a Samsung se nechytají. Není to třeba chipem či jinou součástkou, které mohou používat různí výrobci spolu?
Ale jsem zvědav, jestli se někdo přihlásí k odpovědnosti z Novy či Muxu 4.
Na technickou podporu jsem už psal taky a hádejte s jakým výsledkem

. Prostě jsou vánočni svátky, tak to leží někde ve schránce.
Pokud jde o stáří přístroje, taky si myslím, že na něm nezáleží. Např. nový měřák na antény včera zvuk nepřehrál a dnes ano.
No a pokud jde o přihlášení se k odpovědnosti, jsem přesvědčen, že MUX4 je v tom nevinně. Transport Stream (TS) už dostávají hotový a nemají na tom co překódovávat. Takže jsem zvědav, co na to Nova.
To:
Jeremy-OfarrellNo, já nespamuji. Já jen sjednotil do jednoho vlákna diskuzi o konkrétním problému a ostatním to dal pouze na vědomí. Potěšil mne pan Heger, který to nejen pochopil, ale i napsal. Díky. Ale to všechno ty jistě víš. Tobě jde asi o to, abys mohl prudit i o svátcích. Jenomže s tím si na mě nepřijdeš

. Na tebe již v tomto vláknu reagovat nebudu a ostatní prosím o totéž. Nenechejme si kazit svátky. Měj se hezky. A vy ostatní též

.