Autor Téma: Animal Planet HD  (Přečteno 2921 krát)

GreliaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
Animal Planet HD
« kdy: 17. 12. 2012, 12:24:06 »
Chtěl jsem se zeptat jestli někomu funguje na Freesat UPC Animal planet HD. Já tam mám jenom černou obrazovku.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


energetik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Animal Planet HD
« Odpověď #1 kdy: 17. 12. 2012, 15:11:22 »
pridavam otazku:
Tusite nekdo, zda se UPC chysta tenhle kanal pridat taky do kabelovky? Diky.


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Animal Planet HD
« Odpověď #2 kdy: 17. 12. 2012, 19:02:18 »
A máte zaplacený HD balík?


p w

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 61
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Animal Planet HD
« Odpověď #3 kdy: 17. 12. 2012, 23:53:59 »
Chtěl jsem se zeptat jestli někomu funguje na Freesat UPC Animal planet HD. Já tam mám jenom černou obrazovku.

jaja jede v pohode, jede ti aspon neco z HD baliku, tedy cokoliv krom CT HD ?

PW
DreamBox 500 & 800HD klon,UPC - Thoř 0,8W & Quad LNB Megasat Diavolo 0,1db & Fe 80cm, AL 80cm Astra 23,5 Skylink & CSlink + Inverto Quad 0,2db + silhani na 19,2E + Inverto twin 0,2db


GreliaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
Re:Animal Planet HD
« Odpověď #4 kdy: 19. 12. 2012, 12:49:07 »
Už jede i mě. A samozřejmě že mi jede z HD všechno co nabízí Freesat. Ale už i Animal Planet HD jede. A jinak když by jsem neměl zapacený balíček HD programů tak by jsem se tady asi ani neptal jestli někomu jede Animal Planet HD. Zas tak blbý nejsem aby jsem nevěděl že to musím mít ten balíček zaplacený :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0