Autor Téma: TV program - nová aplikace HbbTV od České televize  (Přečteno 5658 krát)

Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« kdy: 11. 12. 2012, 23:06:15 »
Nazdárek pánové, tak nám dnes Česká televize spustila TV program v rámci HbbTV a dle očekávání mě to funguje na VU+ dost podivně. Nejhorší je, že nefungují vůbec upoutávky. Je tam jen prázdné okno... Jak to vypadá u vás? Dělá vám to nějaké problémy? Co máte za přijímač? Díky!
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


dablazek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #1 kdy: 12. 12. 2012, 06:42:56 »
Ahoj, já to zkoušel na Sharp LE630E ale bohužel jen přes webový prohlížeč TV. Přímo z kanálu zatim nefunkční stejně jako TVP. Přitom jak jsem psal jinde na Eska TV Hbbtv funguje. Norma hbbtv všude stejná... Mám podezření že "soudruzi z NDR" blokují softwarem domény cz a pl. Eska má totiž koncovku tv. Funkčnost ověřená, včetně video upoutávky ale u mně bez zvuku :).
« Poslední změna: 12. 12. 2012, 07:03:08 od dablazek »


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 075
    • Zobrazit profil
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #2 kdy: 12. 12. 2012, 07:38:19 »
Nejhorší je, že nefungují vůbec upoutávky. Je tam jen prázdné okno...
Já tam prázdné okno nevidím. Buď je nemůžu najít nebo mi to funguje.
Kde mají být upoutávky (s prázdným oknem?)


AlesFrk

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #3 kdy: 12. 12. 2012, 07:54:25 »
Taky zdravim,upoutávky mě fungují na Sony Bravia KDL-24EX320 jen aby TV detekovala HbbTV musel jsem změnit nastavení země Francie,což moc nechápu když německé muxy beží i pod českem. Nyní mám klasické epg s chybama písmen a rodičovský zámek nad 18let který nejde vypnout!


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 075
    • Zobrazit profil
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #4 kdy: 12. 12. 2012, 08:32:22 »
Nejhorší je, že nefungují vůbec upoutávky. Je tam jen prázdné okno...
Já tam prázdné okno nevidím. Buď je nemůžu najít nebo mi to funguje.
Kde mají být upoutávky (s prázdným oknem?)
Upoutávky jsem našel. Fungují.
Dokonce úplně stejně jako na živé předváděčce na ČT24 ve Viera, tedy po dokončení se vloží živé vysílání. Lze přejít zpět na upoutávku přeskokem na její začátek.
Pozn: u mě TV Toshiba ..868

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jura Cara

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 8
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #5 kdy: 12. 12. 2012, 09:28:19 »
Zdravím,
na naší  LG 42LM660S funguje HbbTV bezvadně, včetně upoutávek (jsou jen u některých pořadů).


Jan Žák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #6 kdy: 12. 12. 2012, 10:09:17 »
Další LG, 42LM620S - upoutávky bez chyby.


Dan V.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #7 kdy: 12. 12. 2012, 20:16:43 »
Na mé nové TV SONY BRAVIA KDL-32HX755 taky upoutávky fungují v pořádku. Video se přehrává v rámečku prostřed obklopené modrým pozadím, takže nezaplňuje celou obrazovku. TV mám nastavenu na region ČR, je to letošní model, takže to u ní nevadí.

Už se moc těším na plnohodnotné ivysilani. Jen aby to ale nemělo časté výpadky jako to má na počítači i přes rychlou linku.


Lama Alpaca

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV program - nová aplikace HbbTV od České televize
« Odpověď #8 kdy: 13. 12. 2012, 00:13:37 »
Vypada to, ze funguje vse, vcetne videoukazek. Az na to, ze mi u nich nejde zvuk, obraz je ok. Hmm, jinak pekne.
Philips PFL7xx6 rada (2011 model).