reklama

Autor Téma: Jaký HD set top box.  (Přečteno 43857 krát)

Josef Zavřel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 306
  • Místní i dálkový příjem DVB-T/T2 CZ,SK a FTA SAT
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #45 kdy: 31. 07. 2013, 17:03:48 »
Hezký den všem.
THresil:
Mám STB Zircon T2 a DI-Way T-2200 (nemá HD). Zkoušel jsem oba pro příjem muxů A a B z Vídně (K24 a K34 - cca 120km).Jedou bez problémů na stejné úrovni.Zdraví J.Z.
DVB-T/T2 Kojál mux1,2,3,PS11,PS12,mux4,RS7,8,PS13 BO-Barvičova.
SK mux1,2,3,4,V.Jav.Ant.1x vel.husté plz.síto s příd.prvky.Zes.26/1,2
TV 43FUB8061-4K Finlux.
DAB+ČRo 12D Křoví,př. Albrecht DR 52 BA a DUAL DAB 4 C, ant.FUBA DAB 307,    
SA.EmmeEsse 80cm Fe+4xLNB Megasat
Družice 13-19,2-23,5-28,2 FTA

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



mysa10

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #46 kdy: 05. 08. 2013, 12:20:08 »
Malá oprava: seřazení nezůstává... nevím proč, ale poslední dny se mi zase vrací původní naladění, i když přeskakované kanály jsou dále nastaveny na přeskakování.. nechápu to. Napadá mě, jestli v noci třeba nedochází k výpadkům proudu a tím se vše vymaže, to nemám ověřeno. Docela mě to štve.


THresil

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #47 kdy: 05. 08. 2013, 12:33:23 »
mysa10:
Tak to je nemilé u tak základní funkce, aby byly problémy... >:(


Pavel

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #48 kdy: 06. 08. 2013, 10:54:31 »
Napadá mě, jestli v noci třeba nedochází k výpadkům proudu a tím se vše vymaže, to nemám ověřeno. Docela mě to štve.
Tak to se dá nasimulovat, zkus na chvíli vytáhnout STB ze zásuvky.
Jinak ten můj Evolve si asi na DVB-T via UPC zvyknul, protože se přestal sekat asi 3 dny poté, co jsem napsal žádost o tip na nový STB.
DVB-S: freesat | DVB-T: Ještěd (Mux 1,2,3), Černá Studnice (Mux 4), Jablonec n.N. K46; UPC kabelovka via DVB-T | DAB: SilverCrest z Lidlu


Michal Kolesa

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 109
    • ICQ komunikátor - 149413489
    • MSN komunikátor - michal_kolesa@msn.com
    • Zobrazit profil
    • Michal Kolesa - oficiciální osobní webová stránka
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #49 kdy: 06. 08. 2013, 13:15:44 »
Filozofická otázka není lepší si připlatit a koupit si raději novou televizi ?

Protože když se stará TV nefungující bez STB rozbije a oprava nebude rentabilní, tak stejně si musíte koupit novou, kde už STB bude a navíc vám doma bude zbývat krabička v hodnotě několika stovek, která nebude mít využití.
Michal Kolesa 29 let,Invalidní důchodce,Vyučen: elektrikář - silnoproud,Maturita:Strojírenství,Zájmy: Sledování televize se svým ufounkem E.T.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #50 kdy: 06. 08. 2013, 13:27:23 »
Filozofická otázka není lepší si připlatit a koupit si raději novou televizi ?

Protože když se stará TV nefungující bez STB rozbije a oprava nebude rentabilní, tak stejně si musíte koupit novou, kde už STB bude a navíc vám doma bude zbývat krabička v hodnotě několika stovek, která nebude mít využití.
To STB může fungovat pro nezávislé nahrávání. Takže využití by se našlo. A vzhledem k ceně bych to neřešil.


Michal Kolesa

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 109
    • ICQ komunikátor - 149413489
    • MSN komunikátor - michal_kolesa@msn.com
    • Zobrazit profil
    • Michal Kolesa - oficiciální osobní webová stránka
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #51 kdy: 06. 08. 2013, 13:46:57 »
STB bude a navíc vám doma bude zbývat krabička v hodnotě několika stovek, která nebude mít využití.
To STB může fungovat pro nezávislé nahrávání. Takže využití by se našlo. A vzhledem k ceně bych to neřešil.

Díky za inspiraci. To mě nenapadlo.  U odpovědi je palec a navíc posílám plavající ženu

Michal Kolesa 29 let,Invalidní důchodce,Vyučen: elektrikář - silnoproud,Maturita:Strojírenství,Zájmy: Sledování televize se svým ufounkem E.T.


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #52 kdy: 06. 08. 2013, 14:09:08 »
 :) je krásné, že se najde člověk, který připomínku nebere jako výpad. Hezký den Ti přeji.  :)


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #53 kdy: 16. 09. 2013, 12:48:32 »
Dobrý den , neví někdo jestli se neobjevil na trhu už nějaký settopbox HD s PVR a LAN+HbbTv???Icecrypt nechci není ověřena funkce HbbTv na ČT kanálech a nemá nový FW.
Děkuji
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


Owens

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jaký HD set top box.
« Odpověď #54 kdy: 09. 12. 2013, 14:27:07 »
Zdravím,

měl bych na Vás prosbu, jestli by mi někdo dokázal poradit s výběrem STB, pročetl jsem to tu, ale jde mi z toho hlava kolem...

Požadavky na STB:
umět normu DVB-T2, připojení přes HDMI a aby mel 2 tunery (jeden na TV a druhý na nahrávání)
nahrávat může buď na interni nebo na externi disk...
Na ceně až tolik nezáleží, dejme tomu do 3tis...

Předem díky


 

reklama