Já jsem doporučil kvalitní kabel a za jeho parametry Kulhánku ručím! Takže já ty parametry znám a na jejich základě doporučuju! Kdo chce si pak už ty parametry najde na stránce výrobce! Nordix je světoznámá značka a má svůj web, kde všechny ostatní parametry jsou dohledatelné! Takže tímto diskusi s tebou, který z oboru VF techniky zná, tak akorát, to, jak vypadá anténa a to ji ještě viděl někde na střeše končím, je to jen ztráta času! Pokud by jsi měl aspoň nějaké povědomí o vlastnostech koaxiálních kabelů, určitě by jsi to zde napsal. Ale tím, že jsi nic nenapsal, to svědčí, že nic nevíš a jen se předvádíš! Ukaž mi ve kterém garážovém obchodě by dotyčnému doporučili kabel na základě parametrů, ze kterých čerpáme my profíci?? V 90% by mu doporučili nějaké nejlevnější RG ve VO ceně 2.20 Kč bez DPH, jako ten nejkvalitnější koax! Kolikrát jsem se s tím, když jsem jel někde něco po homodomopatlácích a různých rádobyfirmách opravovat. Vždy, když jsem se zeptal, proč tam mají takový koax, dostal odpověď, že to jim doporučili nebo dodali, jako super kvalitní kabel! Že byl kabel po roce používání total kaput, to už byla věc druhá!! Nordix dává na mnou doporučený koax 15 let záruku na stálost parametrů! Víš to vůbec? Asi ne.