Davide,
problém ale je v tom, že: podnikatel, živnostník, firma se vždycky nemusí rovnat slovu odborník... a někdy to tak ani není... a zase naopak ...
ostatně já, jako radioamatér a AM (SV, KV,DV), ale i FM a TV DXer jsem už různým svým známým taky párkrát dával dohromady "dílko" některých živnostníků "odborníků"... když byli zoufalí, že jim nehraje televize a autora toho díla (kterému předtím vysolili peníze) nejsou schopni donutit k tomu aby to uvedl do pořádku - a mnohdy k tomu ani ten "živnostník - odborník" nemá potřebné znalosti - viz jedna firma ze sousedního městečka, která se shlédla ve všemocných polských sítech...
Navíc jsem se spíše ještě setkal s nepřijemnostmi, kdy jedni lidé od nás z vesnice, se mě (když se digitalizovala Javořice) přišli zeptat co všechno by museli se svými rozvody ve starším rodinném domku udělat? - bylo to šest smyčkovaných zásuvek, ve dvou větvích starým zeleným spuchřelým koaxem, který navíc vedl vně domu - tedy byl plný vody.. zesilovač prehistorický - TESA Mini 2, antény zarezlé, rozpadlé... v podstatě jim v době analogu šla hezky jen Nova a trochu ČT1 (a to v místě, kde se dala Javořice i Krásné chytat na drát - všechny analogové programy).. tak jsem jim řekl, že by to chtělo všechno nové - zásuvky, koax, zesilovač, anténu...
když jsem je pak za asi měsíc opět potkal, tak mi vynadali, že jsem zloděj, co je chtěl okrást protože jedna firma z P.lné, jim tam před tu jejich Tesu Mini prdla za tři stovky polský síto, za práci si vzali prý "jen" 700,- a jak jim to nádherně jde...