Autor Téma: Pokrytí Třinecka digitálním signálem  (Přečteno 17941 krát)

David Kříž

• Profík
    • Zobrazit profil
Re:Pokrytí Třinecka digitálním signálem
« Odpověď #30 kdy: 02. 06. 2012, 12:30:43 »
čt má v té tabulce občas chaos, bylo tam i Jablůnka-Pálenisko jako region Čechy, teď je kolonka prázdná :-)

Reklama

• Stálý člen

Ryszard Wałach

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 12. 08. 2012, 19:41:02 »
Tak mi jsou noviny.Na domě hrůzy dokryvač 1.muxu na K54.Vždyť se to bude prát z Ostravou a já se divím,proč mi to začalo počátkem léta kostičkovat.protože se to ruší!!K45 zapůjčen pro Pl stranu.A že by měl na něm vysílat 2.mux na vysilači Skrzyczne.Doufám,že to je pravda a ne bludy.A pak že 4.mux nemá ne čem vysílat,když K45 se zapůjčilo Polákům.Tak buď až ho použijí neo vrátí! A proč nejde pro 4.mux použit K28?

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 13. 08. 2012, 14:10:05 »
A proč by se měl dokrývač rušit? Když je správně nastavená SFN síť, není důvod.
K45 byl sice zapůjčen Polákům pro TX Skryczne, ale ne pro mux 2, nýbrž pro mux3. TVP ovšem nemá zájem jej využít, takže se nevysílá.
Mux2 ze Skryczne vysílá na K38, a zřejmě v březnu 2013 bude přeladěn na definitivní K58.

Ryszard Wałach

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 14. 08. 2012, 19:16:07 »
Tak asi není dobře nastaven.Nebo je jiný problém.Nevím,proč vůbec v Třinci dělali dokrývač,kde je signál z Ostravy dostatečný?!?Měli udělat dokrývač v Nýdku nebo Řece a ne v centru Třince,kde má 99% lidí kabelovku.A jestli chtěli dokrýt třeba Tyru nebo jinou část Třince,tak vysílač měli umístit někde jiné,např. v Lištné je nějaký vysílač na kopci a nevím od čeho.Sám p.Ing.Moulík říkal,že nejde dokrývač umístit kdekoliv,protože tam kde je signál dostatečný ze 100kW vysílače,tak může takový dokrývač v SFN vytvořit rušičku.A přesně to se stalo.Nebo měli použit jiný kanál např. K30 nebio K31.Signál se totiž odrazí od přejiždějicího autobusu a ruší mi anténu ze zadního-bočního směru.Přitom na pokojovou anténu to nehraje a člověk nebude kvůli jednoho muxu mířit anténu na dům hrůzy,na který stejně nemám výhled.

milousek73

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 02. 11. 2012, 16:56:56 »
tak například díky dokrývači v Třinci mám teď příjem ve Vendryni bez problémů .Bydlím dole u řeky a před zapnutím jsem měl nekoukatelnou kvalitu signálu z Ostravy.

Reklama

• Stálý člen

Ryszard Wałach

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 13. 11. 2012, 18:14:12 »
Tak to jste možná jediná vyjímka.Rodičům v Bystřici to jede v Bystřici z Ostravy bez problému už druhým rokem.A jak jste na tom z muxy 2 a 3?

Jinak v Mostech byl spuštěn dokryvač 1.muxu.Jak to tam vypadá teď.Z 3.muxem to mezi Bukoncem a Mosty bude vždy problém,protože nevysílá na Lysé hoře a navíc GI=1/8 zhoršuje přijem.Ale za to tam je asi super signál ze Slovenska.