mám zajímavou informaci od pana Řapka - na všechno zboží v e-shopu Pureradio.cz je sleva 20%, ale jen pro lidi, kteří DAB podporují a chválí..... kdo chce více info, může ho kontaktovat sám
To by mne zajímalo jak to p.Řapek pozná, že to ten, či onen propaguje ?
Do teď ani on ani třeba Český rozhlas nebyli schopni někde nechat vyrobit ani takovou pitomost jako je samolepka na auto. Musel jsem si ji vyrobit sám. viz. foto. Dávno mohl mít v činnosti různé reklamní předměty, počínaje samolepkami na auta a konče třeba užším propojením se stanicemi, které v DAB vysílají, mohly se tam dělat rozhlasové soutěže, třeba, co víte o firmě Teleko a výhrou být třeba přijímač DAB. Byly do hajzlu prázdniny, mohlo nějakou soutěž vyhlásit samo Teleko, třeba kdo pošle nejhezčí fotky všech jejich kmitočtů na nějakém přijímači nebo všech jejich vysílačů, kdo teda nemá přijímač, kde je vysíláno v DAB, mohlo se to rozeslat různým skautským oddílům nebo školám, mohlo se to spojit s hudebními festivaly, kde mohly být dávno transparenty DAB nebo se mohli spojit s nějakým pivovarem a dát do těch hospod onoho pivovaru přijímače DAB v městech , kde je vysíláno v DAB atd. atd. Veškerá propagace žádná. Snad ČRo udělal jeden návštěvní den a to bylo tak asi všechno. Źádná reklama. Nikde.
Já se o dovolené trochu projel. Františkovy lázně dva bavorské muxy v pohodě. V Sokolově a Karlových Varech i celou cestu mezi těmito dvěma městy mux RTI v pohodě. V Praze mux Teleko a mux ČRa v pohodě. V Liberci mux Teleka a mux mdr v pohodě. Docela toho jede dost, ale chybí propagace. Samozřejmě jsem se s tím v lázních předváděl, ale nezdálo se mi, že by to lidi moc zajímalo.