Autor Téma: Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...  (Přečteno 8306 krát)

bvtabi

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #15 kdy: 09. 11. 2012, 11:34:22 »
a je to venturer 15 DVD 206

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #16 kdy: 09. 11. 2012, 11:43:57 »
Dost bych se divil, že by to nemělo DVB-T tuner. To by to muselo být hodně staré.


Mám podobnú TV starú 3 roky a čuduj sa svete - tiež nemá DVB-T tuner.... 
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Miroslav Kuzník

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 285
    • Zobrazit profil
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #17 kdy: 09. 11. 2012, 23:42:48 »
Venturer nemá hdmi vstup


večerníček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 204
  • dobrý večer dobrou noc
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #18 kdy: 10. 11. 2012, 01:23:39 »
prosím vás, buďte tak hodní a zprovozněte tomu malému chlapci televizku, ať se může koukat na Večerníček.
Chce to DVB-T set-top-box a není co řešit.
Tyto stránky je nejlepší prohlížet při zapnuté televizi!


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #19 kdy: 10. 11. 2012, 07:07:15 »
Aby mu ten STB vůbec k něčemu byl když chce koupit ten pokojový křáp.  :o
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Amos Komenski

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #20 kdy: 10. 11. 2012, 10:15:50 »
a je to venturer 15 DVD 206

To je dobře,že po 10 příspěvcích jsi konečně pochopil,že nestačí napsat "mám výrobek od firmy", ale také přesnou značku. Je dobře,že ses také "pochlubil" svým "Full HD Panasonicem" a dojemné je,žes  i zjistil rozdíl, který vidíme i slyšíme. Pevně věřím,že než když budeš pořizovat k tomuto svému báječnému kupu DVB-T box,založíš nové vlákno jaký je nejlepší a přitom se dozvíme, co ještě pěkného máš doma...


skydedek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 53
    • Zobrazit profil
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #21 kdy: 10. 11. 2012, 11:19:13 »
AK: OT. Ne jedné straně "specialisté" ječí, že tazatel nenapsal výrobní číslo stroje a zároveň se jedním dechem vysmívají, že se chlubí. Opravdu fórum krásných, empatických, přívětivých mlamojů.


amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #22 kdy: 11. 11. 2012, 06:39:17 »
AK: OT. Ne jedné straně "specialisté" ječí, že tazatel nenapsal výrobní číslo stroje a zároveň se jedním dechem vysmívají, že se chlubí. Opravdu fórum krásných, empatických, přívětivých mlamojů.
Na druhé straně dostal tazatel hned na začátku odpověď a radu a kdyby napsal, co s tím udělal a s jakým výsledkem, nebyly by tu ty příspěvky mlamojů !


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Je potřeba mít set top box?Prosím o radu a Váš názor...
« Odpověď #23 kdy: 11. 11. 2012, 11:50:03 »
Súhlas - odpovedané bolo hneď v prvých príspevkoch - teda že na satelitný prijímač od Digi sa DVB-T sigal chytiť nedá a ak prijímač nemá digitálny TV tuner pre terestriálne vysielanie (DVB-T) tak POTREBUJE set top box. To že niekto nevie rozdiel medzi DVB-S a DVB-T (alebo nedokážu použiť google) a niektorí reagujú bez toho, aby si prečítali otázku nie je problém tých, ktorí odpovedajú.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380