Dobrý den chci koupit STB hlavně aby uměl přehrát HD filmy, měl HDMI, ale taky aby uměl systém souborů NTSF. Tyhle požadavky splňují dva levné STB 1) EVOLVE Galaxy 2) EVOLVE Arcadia. Když už kupuji nový tak by mě zajímalo který znich má lepší citlivost tuneru a celkově který znich raději vzít? Děkuji za radu.
Koupil jsem narychlo Bensat 120hd-malinký,příjemný v obsluze,mpeg4 hd,tuner vypadá skvěle,přehrál vše co jsem mu z flešky dal,nemám ale nic v mkv,jsem spokojen !!!
U toho Bensat 120hd jsem nenašel podporu NTSF, doporučují tam FAT32 a ten já nechci....nebo se to řeší firmwarem??
A zkoušel někdo kompatibilitu NTSF u toho Bensatu?
Já si u tohoto boxu zase všiml že se na něm čas od času tak na 10 vteřin zasekne obraz a tudíž doufám že nový fw to vyřeší.
M.Švejda: a věříte že jo. Včera mi to udělalo zas a při pohledu na teploměr kvalita signálu v tu chvíli na nule. Zajímavé,nikdy jsem u mě na žádném jiném STB ani TV /všechno mám na jedné větvi/ nezaznamenal jeden jediný výpadek či kostičku a to ani u STB který byl na tom místě ještě před nákupem toho Bensatu.