No, já se sice nehodlám stavět do role jakéhosi soudce, ovšem již docela chápu po více než roce, co zdejší web pravidelně navštěvuji, proč se do Štěpána-pozemáka docela často mnozí navážejí. Přesto, že se považuji za tolerantního člověka, už se vůbec nedivím, že třeba David Kříž nebo Libor L. občas docela "vybouchnou"... To, co tady, Štěpáne, předvádíš, opravdu není normální. Proč se vyjadřuješ k tématu, o kterém v podstatě nic nevíš? To, že Tobě doma na půdě cosi funguje, nelze přece aplikovat na STA! A už vůbec ne v souvislosti se slučováním sousedních kanálů!!! Právě proto, jak píšeš: ...Jinak na náhody já teda nevěřím, to je pěkná blbost..., že na náhody nevěříš. Jenomže Ty věříš, jinak bys nepsal nesmysly. Pleteš se do tématu výhradně v duchu Tvých zkušeností s náhodami. Pokud bys totiž na nich aplikoval montáž STA (a Tvé vstupy zde v tomto tématu o ničem jiném nejsou), věř tomu, že Tě záhy účastníci na ni napojení poženou vidlemi. Nechápu, co hodláš k tématu říci, když koneckonců přiznáváš: ...jak u STA netuším. Možná to ani všude fungovat nemusí... Zkrátka setrváváš stereotypně v pozici, z níž nemáš zájem se podívat vlevo, vpravo, a ani dopředu. Pokud nebudeš mít za sebou montáž alespoň jediné SPOLEHLIVĚ fungující STA, kdy budeš nucen řešit sloučení třeba K36+K37+K38 nebo K54+K55, k dotazům tohoto typu se raději vůbec nevyjadřuj. Neboť působíš komicky, ba přímo tragikomicky. A to, jak nyní posměšně napadáš D. Kříže, svědčí jen a pouze o Tvé malosti, o tom, že problematice přijímacích sestav pro DVB-T rozumíš tak akorát "z rychlíku", a přitom vůbec nemáš zájem pronikat do této obsáhlé tématiky hlouběji. Je sice hezké i chválihodné, že si doma na půdě hraješ, dá se pochopit, že máš radost, když se Ti něco "náhodně" podaří, avšak udílet rady-nerady jen díky takto omezeným zkušenostem vztahující se ke STA, to je fakt, nezlob se na mě, na hlavu a ryze "chválidupské". Prostě o ničem! Tazateli si nijak nepomohl a akorát ses opětovně zesměšnil. A navíc i urážel. Bohužel...