Autor Téma: Asynchronní zvuk u Prima HD  (Přečteno 8039 krát)

mib01

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Asynchronní zvuk u Prima HD
« kdy: 29. 10. 2012, 08:13:59 »
Dobré ráno,
již delší dobu pozoruji u původních pořadů TVprima HD (např. zprávy) nesynchroní obraz a zvuj. Je to sice mírné, ale znatelné. Jedná se o příjem přez DVB-C od UPC a požívám na dekódování kartu CL v TV. U ostatních HD programů se tento problém nevyskytuje.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #1 kdy: 29. 10. 2012, 10:18:22 »
Tak o kterou platformu vám vlastně jde? Je to karta od UPC Česká republika (tedy DVB-C = kabel), nebo UPC DTH = freeSAT (DVB-S = satelit)? Prosím o upřesnění. Případně bych příspěvek přesunul do patřičné rubriky.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #2 kdy: 29. 10. 2012, 14:38:38 »
Pán napsal DVB-C a kartu v modulu v TV.tTak jsem to aspon pochopil já-i když ten závěr poněkud zkomolil.


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #3 kdy: 29. 10. 2012, 16:43:13 »
A do tématu satelitní vysílání se to opět dostalo díky špatnému odkazu na hlavní stránce. Když odkaz založit nové téma nefunguje korektně, tak je lepší ho zrušit.


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #4 kdy: 29. 10. 2012, 21:13:50 »
A do tématu satelitní vysílání se to opět dostalo díky špatnému odkazu na hlavní stránce. Když odkaz založit nové téma nefunguje korektně, tak je lepší ho zrušit.
Já na hlavní stránce vidím jen seznam témat. Založit nové téma lze jen uvnitř příslušného hlavního tématu. Takže nevím, co je tam špatně.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #5 kdy: 30. 10. 2012, 02:20:42 »
Já na hlavní stránce vidím jen seznam témat. Založit nové téma lze jen uvnitř příslušného hlavního tématu. Takže nevím, co je tam špatně.
Na hlavní stránce Digizone, nikoliv přímo fóra. Tam je pod odkazy z fóra tlačítko "+ nové téma" (viz obrázek), které automaticky míří do sekce DVB-S: http://forum.digizone.cz/index.php?action=post;board=26.0
« Poslední změna: 30. 10. 2012, 02:22:54 od Jan Novák »


mib01

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #6 kdy: 30. 10. 2012, 14:31:37 »
Já se omlouvám, že je to ve špatném tématu. Prosím tedy kam to mám napsat a poté toto téma smažu. Jen mimochodem odpověď na mé téma jsem se zatím nedozvěděl -((


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #7 kdy: 31. 10. 2012, 00:37:29 »


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Asynchronní zvuk u Prima HD
« Odpověď #8 kdy: 31. 10. 2012, 02:09:11 »
Jen mimochodem odpověď na mé téma jsem se zatím nedozvěděl -((
Schválně jsem se dnes díval na primácké zprávy a nějaký posun jsem nezaznamenal. TV Samsung B550 s CAM.