Vážení diskutéři!
Chtěl bych se podělit o úžasný zážitek s předplácením služby Flexi 7 u SL.
Sklátila mě nějaká mrzká viróza a protože v DVB-T je KULOVÝ, jal jsem se spolehnouti na DVB-S2. V sobotu 22.9. jsem se přihlásil na svůj účet u SL. Mám rád dokumenty, především vědecké a přírodní, zadal jsem tedy objednávku na jeden měsíc na novinku u SL - Flexi 7 za akční cenu 187,- Kč. Chvíli jsem si hrál s výběrem požadovaných kanálů, nastavil požadované, potvrdil a zaplatil přes GoPay. Podle dosavadních kladných zkušeností jsem očekával příjem během minuty, max. dvou. Když se půl hodiny nic nedělo, zkontroloval jsem platby na svém profilu u SL a ejhle: přibylo mi na kreditu 162,- Kč a ve výpisu mi naběhla platba za změnu nabídky 25,- kč, která však byla avizována jako bezplatná za podmínky jedné změny požadovaných kanálů za měsíc. Okamžitě jsem psal reklamační mail s dotazem, proč mi strhli za jedinou změnu 25 korun, později (tuším v neděli 23.9.) jsem psal druhý, ale bez odpovědi. Dobrá tedy, byl víkend a všichni byli doma. Ovšem během pracovního týdne se stále nic nedělo, psal jsem asi 2 nebo 3 další maily, ale nikdo se mnou nekomunikoval ani mailem ani telefonem, nikdo se nenamáhal mi nic vysvětlit, odpovědět na dotazy a samozřejmě nic nezapnuli, takže jsem se nedíval na zaplacené kanály a viděl jsem i nadále KULOVÝ.
Podotýkám, že jsem nepil metylalkohol, dokonce žádný alkohol, protože jsem do sebe sypal prášky jak do automatické pračky.
Ve čtvrtek 27.9. mi došla trpělivost, doplatil jsem do kreditu znovu 25 korun na další změnu kanálů, takže jsem měl na kreditu požadovaných 187,-Kč/měsíc. Ovšem nyní se mi pro změnu nepodařilo v jejich systému nic objednat! Vyskakovaly jen nějaké hlášky o errorech v amerikánštině. Opět jsem psal maily s dotazy, opět žádná komunikace!
Až v pátek dopoledne (čili téměř po týdnu od prvního pokusu objednávání!!) jsem se zkusmo přihlásil a teprve poté se mi povedlo na odblokovaném rozhraní objednat kýženou službu, která opravdu do jedné minuty naběhla.
Servisní poplatek na mém typu karty mám předplacen tuším až do prosince příštího roku, navíc danou objednávkou byl vlastně potvrzen a zaplacen a navíc s touto situací ani nesouvisí.
Takže tohle jsou ty ZLEPŠENÉ služby po zavedení Serpa! Nechť si ty socky z Beneluxu můj druhý poplatek 25 korun užijí ve zdraví a koupí si něco na sebe!
A slavný SL ať jde s tímto (NE)přístupem do míst, kde již záda ztrácejí své slušné pojmenování!
NespoKojenec