Znova: prijímaču je jedno ako sa tá ktorá družica volá. Údaje o jednotlivých TP má buď uložené vo FW (a ich aktuálnosť závisí na tom, ako často výrobca FW updatuje), alebo ich získava z družice (ak jednotlivé služby vysielajú NIT tabuľku). Naviac na pozícii 1°W už dávno nie sú tie družice, ktoré tam boli v dobe, keď Digi začala poskytovať svoje služby. Napr. Thor 3 je už 2 roky na pozícii 4°W a miesto neho je tam Thor 6 - takže aj keby nejaký Thor vo FW figuroval, tak aj tak nič nenaladí - frekvencie Thor 3 a Thor 6 sú rôzne.
Ja som si na Digi prijímači pridal družicu s názvom Kraviny a naladil tam TP z hotbirdov na pozícii 13°E...
Pokiaľ má prijímač už nový FW, tak je celá diskusia aj tak zbytočná - prístroj zobrazí len programy, ktoré ma pevne nastavené v rastri, nič viac (a v rastri sú aj programy vysielané cez Thor 5/6). Ak ešte nové FW nemá, tak môže jednoducho požadované frekvencie doplniť manuálne do zoznamu TP pre Intelsat, alebo môže vytvoriť novú družicu Thor a frekvencie napísať tam. Skúšal som v minulosti obe možnosti a po opätovnom preskenovaní bol výsledok bol vždy rovnaký - cez 300 kódovaných programov ktoré zbytočne zaťažujú tie šunky od Digi. Preto je lepšie preskenovať len konkrétne TP a nie celý sat. Prehľad vysielaných programov je napr. na stránke flysat.com .