Autor Téma: Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC  (Přečteno 13197 krát)

pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #15 kdy: 17. 10. 2012, 01:00:17 »
No jo Visty ...  ::) ty se moc Mrkvosoftu nepovedly. Máte je v kondici a máte tam nainstalovaný alespoň Service pack? Po něm už to jede přecijen trošku líp.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #16 kdy: 17. 10. 2012, 01:12:58 »
Samozrejme, SP2 mam, mam oficialny, legalny OS a ked pri tom tuneri je podpora Vista, tak ocakavam ze to bude fungovat, ak nebude, pojdem reklamovat.

Ked si uz zakupim legalny HW, SW aj tuner, tak ocakavam ze mi to bude fungovat, preco by nemalo? Preco by mi mal niekto vycitat, ze mam taky alebo taky OS?


Pavel Zelinka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 168
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #17 kdy: 17. 10. 2012, 07:45:23 »
Zkusil bych program BLAZE DTV, ten jede supr. Viz
http://gat-get.wz.cz/
Jinak mně napadlo, některý USB može byt pouze 1.1, zkus to strčit do toho, co má 2.0. Mně se to taky v 1.1. sekalo...


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #18 kdy: 17. 10. 2012, 16:03:08 »
Dik za tip, ale je to len program a ja mam problem s ovladacom. Tie USB sloty som skusal vsetky a ono to v tom istom niekedy ide uplne bez sekania a niekedy nejde vobec a seka.

Co sa tyka ovladacov z ofic. stranok, s tymi to nejde vobec, ked som dal hladat ovladac na C: naslo nieco, ale neviem ci to nebolo z docasneho priecinka po predoslej instalacii, kazdopadne s tym to tiez neslo. Na obrazku pri instalacii je aj Vista, takze to musi fungovat, nebudem si kupovat iny OS.

Uz mam toho dost, zajtra idem reklamovat.  >:(


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #19 kdy: 17. 10. 2012, 23:04:08 »
Škoda že to nevyzkoušíte na jiném stroji kde je jiný OS. Na těch XP jste to nakonec nezkoušel?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #20 kdy: 17. 10. 2012, 23:39:16 »
Ano skusal som to na PC s XP, ale ja si stary nepodporovany OS instalovat a este kupovat nebudem ked mam novy ktory je v zozname podporovanych pre ten tuner, navyse vela ludi s tym ma problemy.

Ten problem ze niekedy to nabehne a niekedy nie, len ked vypnem a zapnem PC, je v rovnakom slote, nic neinstalujem, nie je v PC zmeneny ziadny subor, alebo instalujem ovladac a vsetko zamrzne, chcem odinstalovat ovladac a vsetko zamrzne, musim pouzivat tvrde resety, toto je uz moc, uz som tomu venoval ovela viac casu ako si to zasluzi.


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 609
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #21 kdy: 18. 10. 2012, 18:12:33 »
Ano skusal som to na PC s XP, ale ja si stary nepodporovany OS instalovat a este kupovat nebudem ked mam novy ktory je v zozname podporovanych pre ten tuner, navyse vela ludi s tym ma problemy.

Ten problem ze niekedy to nabehne a niekedy nie, len ked vypnem a zapnem PC, je v rovnakom slote, nic neinstalujem, nie je v PC zmeneny ziadny subor, alebo instalujem ovladac a vsetko zamrzne, chcem odinstalovat ovladac a vsetko zamrzne, musim pouzivat tvrde resety, toto je uz moc, uz som tomu venoval ovela viac casu ako si to zasluzi.
A na těch XP to fungovalo? Osobně bych doporučil upgradovat na Win 7. Visty jsou nejhorší operační systém, jaký kdy Microsoft pustil do světa. A XP jsou sice starý, ale zatím stále podporovaný operační systém.
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #22 kdy: 18. 10. 2012, 18:31:04 »
Ano, to podivne chovani (jednou jede, pak ne, po zapojeni jinam zase jede, problem s ineternetem, kousani) muze byt zpusobene automatickou aktualizaci ovladacu ve vistach. Ale kdovi...
http://www.ehow.com/how_8478711_stop-automatically-installing-device-driver.html


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #23 kdy: 19. 10. 2012, 14:13:04 »
Daniel Kulhánek

Pri dokumentacii tunera je podpora Vista, viac ma nezaujima, mam legalny OS a nebudem kupovat dalsi a o pol roka opat dalsi OEM ked budem upgradovat/menit PC.

ivovi - vyskusam to ked mi pride ten tuner, prip. novy a nebude to fungovat. Uz som bol tuner reklamovat, mal som toho dost, mal som chut zobrat kladivo a rozbit ho na marne kusky.

Vsetko ostatne pod Vista funguje bezchybne, mam tento OS uz niekolko rokov a vsetko vzdy fungovalo, nemrzol skoro vobec aj ked testujem a instalujem nove programy, je na tom ovela lepsie ako XP ktory mrzol pomerne casto a niektore ovladace sa hladali tazko, Vista zatial skoro vsetko nainstaluje sam, prip. pouzijem ovladac z CD a vzdy vsetko fungovalo, ak nie, bola to chyba HW, aj ked som to vtedy nevedel.


luborro

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #24 kdy: 26. 10. 2012, 23:04:07 »
Skúste nainštalovať tento ovladač :
http://www.boards.ie/vbulletin/attachment.php?attachmentid=196505&d=1331816492

Mal som tiež tento problém a s týmto ovladačom všetko fuguje pod Windows 7 Home Premium 64 bit tak, ako má.


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #25 kdy: 28. 10. 2012, 13:51:20 »
luborro

Dakujem, ale mam 32 bitovy OS, existuje aj ovladac pre takyto OS?

Momentalne este nie je vybavena reklamacia, ale ak by bola neuspesna, pomohol by asi len iny ovladac.


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #26 kdy: 14. 11. 2012, 15:44:41 »
Dnes sa vratil tuner z reklamacie, pravdepodobne v rovnakom stave, ale je mozne ze ma zmeneny FW, kazdopadne pocitam ze nepojde, ale mam moznost ho v tom pripade vymenit...

...Takze aky tuner v podobnej cene 10-20€ odporucate? Idealne ak mate funkcny pod OS Win Vista 32 bit. Je mozne ze budu mat vsetky rovnaky cip, tak ak je to mozne s inym, ale ak nie, tak bude mat snad aspon ine ovladace, tak mozno uz problemy nebudu.

Preinstalovat OS nebudem, kupovat iny rovnako, len vyskusam preinstalovat pododny ovladac, prip. ak najdem na nete iny, ale zatial som nic nenasiel, len jeden pre Win 7 64 bit.


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 193
    • Zobrazit profil
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #27 kdy: 14. 11. 2012, 16:45:33 »
Doporučil bych si připlatit a koupit něco od AverMedia.  ;)


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #28 kdy: 14. 11. 2012, 17:12:00 »
Co konkretne a preco? Mas nejaky osobne, alebo si mal, na akom OS isiel bez problemov a prip. v akych programoch, zaujimaju ma DVB Dream, ProgDVB, DVB Viewer (hlavne ale prvy). Ak by som mal istotu, mozno by som do toho siel, ale musel by mal tuner aj lepsiu citlivost, ten Mars mi nenaladil jeden multiplex, aj ked vsetky telky ho naladili.

Ma teda Aver citlivejsi tuner, iny cip? Ak nie a skor pocitam s tou moznostou, tak platit 30€ za nieco co mozem kupit od 11€ asi nema cenu, hlavne ked viem ze casom budem musiet kupovat aj tak novy DVB-T2 tuner.


Dreamer

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Tuner Evolve Mars - nefunkcny na jednom PC
« Odpověď #29 kdy: 15. 11. 2012, 15:36:59 »
Dnes som tuner vratil, na inom fore mi odporucili Aver Ultra H777 pre PCI-e za skvelu cenu 12€, vypredaj (povodne ceny este teraz su nad 40€). Na Aver tunery som nasiel vela pozitivnych reakcii, aj konkretne ne citlivost tunera, navyse ide o PCIe, takze snad to uz bude bezproblemove, tuner som uz objednal.