reklama

Autor Téma: Ruseni programu Nejde signal.  (Přečteno 7674 krát)

Vojtech Chudlasky

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Ruseni programu Nejde signal.
« kdy: 05. 10. 2012, 07:56:52 »
Lokalita Ladvi Praha nejde CS film MGM ostatni jde OK v cem hledat problem. Nezvysily vykon vysilace na Ladvi?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 439
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ruseni programu Nejde signal.
« Odpověď #1 kdy: 05. 10. 2012, 08:38:12 »
Pokud dochází k rušení signálu kabelovky něčím zvenku, tak je potřeba hledat problém hlavně v kvalitě kabelů. Nepoužíváte takový ten levný anténní kabel s nalisovanými koncovkami?


Jaroslav Syrový

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ruseni programu Nejde signal.
« Odpověď #2 kdy: 05. 10. 2012, 08:41:25 »
Stejný dotaz psal už před týdnem do jiného fóra a bylo mu odpovězeno. Zbytečná duplicita.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 059
    • Zobrazit profil
Re:Ruseni programu Nejde signal.
« Odpověď #3 kdy: 05. 10. 2012, 08:48:23 »
Vypnuly ťy satelit nahoře!


Vojtech Chudlasky

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ruseni programu Nejde signal.
« Odpověď #4 kdy: 14. 10. 2012, 12:06:04 »
Vse vyřešeno koupen satelitní kabel se stíněním a koncovky ted to jede na 99%  doufám ze na dost dlouho dokud zase nezvýší výkon vysílače :-)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 573
    • Zobrazit profil
Re:Ruseni programu Nejde signal.
« Odpověď #5 kdy: 14. 10. 2012, 15:32:21 »
Vse vyřešeno koupen satelitní kabel se stíněním a koncovky ted to jede na 99%  doufám ze na dost dlouho dokud zase nezvýší výkon vysílače :-)
Pokud nový kabel má stínění, tak předchozí kabel ho neměl ? To pak ale nebyl koaxiální kabel... tak čím jste to měl připojeno, člověče?  ::)


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 439
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ruseni programu Nejde signal.
« Odpověď #6 kdy: 14. 10. 2012, 17:11:22 »
Pokud nový kabel má stínění, tak předchozí kabel ho neměl ? To pak ale nebyl koaxiální kabel... tak čím jste to měl připojeno, člověče?  ::)
Klidně to mohl být "stíněný" kabel s nalisovanými koncovkami, který se prodává běžně v obchodech. Ještě v časech analogu jsem použil asi jen metrovou spojku a hned jsem měl zarušený jeden z programů kabelovky signálem nejbližšího vysílače.


 

reklama