Autor Téma: Mux4 Jablonec n. N.  (Přečteno 19285 krát)

Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #45 kdy: 27. 06. 2013, 20:32:18 »
v mém QTH stále na kus drátu :) :P
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:NIC vše na nule!
« Odpověď #46 kdy: 27. 06. 2013, 21:01:00 »
Zdravím - tak jsem opet blbnul s antenou(horska liberec) a nic mux 4 absolutní mrtvo !Prosím kdo jste z liberce přijímate nekdo mux 4 dejte vedet zda neco chytate.díky.
Já jsem z Vraťáku a chytám to od propočtů ale tak darebny příjem jako mám teď jsem jěště neměl. :-(
Ještě se zeptám vy jste to před tím chytal nebo jen zkoušíte? Bo teď asi zrovna není moc dobrá doba to zkoušet naladit když to nejde dobře ani těm co to vždycky šlo. :-(
« Poslední změna: 27. 06. 2013, 21:11:39 od s.s.rock »


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #47 kdy: 27. 06. 2013, 22:50:15 »
Tak signál nyní kolísá v pravidelných intervalech v rozmezí 50-100 a kvalita 30-100,nekoukatelný a když jsem psal prve,tak byla síla signálu okolo 40 .


ACS87

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 28
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #48 kdy: 27. 06. 2013, 22:53:34 »
já mám přímou viditelnost na Černou Studnici, cca 15 km vzdušnou čarou (SV) a taky mi to hraje na kus drátu


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #49 kdy: 28. 06. 2013, 09:59:32 »
A nemuze byt pricinou ruseni z polske Czarne Gory k25? (viz http://forum.digizone.cz/index.php?topic=189.msg47243#msg47243)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #50 kdy: 28. 06. 2013, 11:20:40 »
A nemuze byt pricinou ruseni z polske Czarne Gory k25? (viz http://forum.digizone.cz/index.php?topic=189.msg47243#msg47243)
No to asi nebude ten případ, bo ten vysílač asi nevysílá 10 nebo 12dní ne?


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #51 kdy: 28. 06. 2013, 11:23:54 »
já mám přímou viditelnost na Černou Studnici, cca 15 km vzdušnou čarou (SV) a taky mi to hraje na kus drátu
Mě to taky hraje na kus drátu, bohužel ale kostkovaně a nejde s tím nic. :-(


SB1

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 106
    • Zobrazit profil
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #52 kdy: 28. 06. 2013, 11:32:12 »
Mesta Parizkovy jak tak hrajou tak si mysli jak skveli mux4 ma.co se deje v SFN alebo za prvnim kopcem s tim jeho vykonnym...nevykonnym mux4 ho nezajima.1,2,3MUX  ten jeho mux4 este dlouho budou o sto procen PREKONAVAT.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #53 kdy: 28. 06. 2013, 13:36:08 »
A nemuze byt pricinou ruseni z polske Czarne Gory k25? (viz http://forum.digizone.cz/index.php?topic=189.msg47243#msg47243)
těch vysílačů na jihu Polska, které vysílají na 25.k, třeba Walbrzych - Chelmiec, tak svítí směrem do vnitrozemí, rušit by snad neměly.
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 193
    • Zobrazit profil
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #54 kdy: 28. 06. 2013, 14:47:23 »
Mesta Parizkovy jak tak hrajou tak si mysli jak skveli mux4 ma.co se deje v SFN alebo za prvnim kopcem s tim jeho vykonnym...nevykonnym mux4 ho nezajima.1,2,3MUX  ten jeho mux4 este dlouho budou o sto procen PREKONAVAT.

Nerozumím řeči tvého kmene.  :-[


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #55 kdy: 28. 06. 2013, 14:54:25 »
Teď to opravují!! Koukám a v 14.25 výpadek mux4 černá studnice, ve 14.40 nabehlo a už bez konstatování a nova HD taky super, ale aktuálně zase výpadek. Doufám že to doladí a pustí. ;-)
P.S. tak ve 14.55 to pustili znovu a hraje dobře, 3x sláva. ;-)
« Poslední změna: 28. 06. 2013, 15:02:18 od s.s.rock »


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #56 kdy: 28. 06. 2013, 15:02:20 »
už to naběhlo...
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 193
    • Zobrazit profil
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #57 kdy: 28. 06. 2013, 15:16:16 »
Ještě to trhání obrazu by mohli konečně vyřešit.  :o


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #58 kdy: 28. 06. 2013, 15:43:42 »
Zdravím - tak jsem dorazil a vyskoušel a jde to zatím dobře!Tak jsem rad že to nebylo antenou už jsem přemejšlel že pujde do kopru...tak držím palce at to jede třeba nam brzo pustí i čt hd...a díky všem za info a rady dekuji! :)


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Mux4 Jablonec n. N.
« Odpověď #59 kdy: 28. 06. 2013, 15:46:28 »
Ještě to trhání obrazu by mohli konečně vyřešit.  :o
Jaké trhání obrazu, já nic takového nepozoruji a to mám 2 přijímače. ;-) Ale mux4 za tohle pochválit, na tu SD novu že jsem si fakt nějak odvykl. A že koskoval tenis mě taky pěkně kakalo.