Komu není shůry dáno, tomu není pomoci.
Potřeboval bych poradit s následujícím, v tuto chvíli pro mne závažným problémem:
Přes rok vlastním výše uvedený TV a včera večer, nemaje doma sám co dělat, jsem se pustil do hrátek s nastavením. Přes servisní menu jsem se dostal do nastavení modelu TV a nastavil ho jako vyšší model. Nejvyšší z kompatibilních, který měl stejný firmware, byl UE32D5720. Fungovalo to - hledal jsem hlavně otevřený internet (co kdyby, že jo), ale ten tam nebyl. Tak jsem mu vnutil satelitní receiver (původní nastavení TC jsem změnil na TCS). To byla paráda. I když na TV žádný F-konektor není a nejspíš vevnitř není ani tuner (nerozdělával jsem ho), SW ladil kanály, jako by se nechumelilo. No, a pak jsem udělal tu chybu, že jsem chtěl ověřit, jestli tam ten receiver opravdu není. Nastavil jsem tedy tunery na režim AUTO. A skončil jsem. Přístroj se neustále dokola v intervalu asi půl minuty restartuje a nikam už mne nepustí. Vím, že to asi na záruku neukecám a za flash firmawaru zpět budu muset zaplatit - pokud to tedy vůbec půjde. Přesto bych se chtěl zeptat, zda nějaký dobrodruh nemá tu zkušenost, jak z tohoto bludného kruhu svépomocí ven. Nejde o ty peníze, ale doma to budu muset nějak uhrát na poruchu a zřejmě budu doma taktéž kriticky hodnocen (rozumějte tichá domácnost).
Díky za náměty.