Autor Téma: Nefunkční aplikace VOYO na Panasonic TX-L37E5E  (Přečteno 14085 krát)

josef_r

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Nefunkční aplikace VOYO na Panasonic TX-L37E5E
« kdy: 26. 09. 2012, 10:10:03 »
Chci se zeptat, zda Vám funguje Voyo na Panasonicu TX-L37E5E, ale asi to bude stejné všude. Do včerejška vše fungovalo, nicméně nyní jen hlásí, že byl překročen počet zařízení na kterých lze Voyo sledovat. Není to pravda, sleduji jen na TV. Taktéž po opuštění aplikace dochází k odhlášení, to také nedělalo. Nevím, zda to má souvislost s aktualizací sw, která včera tv nabídla. Voyo mám předplacené, nyní však je uplně k ničemu.

Reklama

• Stálý člen

josef_r

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Nefunkční aplikace VOYO na Panasonic TX-L37E5E
« Odpověď #1 kdy: 26. 09. 2012, 11:05:22 »
Pokud by měl někdo stejný problém, přikládám odpověď z voyo.cz

Dobrý den,

po aktualizaci softwaru má naše aplikace problém. Aktualizace proběhne sama.

Děkujeme
tým VOYO

Jan Potůček

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
    • Televizniweb.cz
« Odpověď #2 kdy: 26. 09. 2012, 12:51:57 »
Nova s Panasonicem dnes měli představit novou aplikaci Voyo pro chytré televizory Panasonic, ale včera večer tu prezentaci narychlo zrušili kvůli technickým potížím. Doslova napsali:

"Vzhledem k neočekávaným komplikacím při přechodu z testovacího na ostrý provoz musíme bohužel zítřejší  TK  k uvedení nové aplikace VOYO.cz pro platformu Panasonic Viera Connect odložit."

Zřejmě to tedy spolu souvisí...
Televizniweb.cz - vše o DVB-T2 na jednom místě

ilja2001

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 27. 09. 2012, 10:50:18 »
Stejně by mě zajímalo, jak to s těmi aplikacemi Voyo pro TV Panasonic je a případně bude. Mám totiž v nabídce 2 tyto aplikace na TV Pan.TX-P42ST30E. Původní aplikace (bílá ikona) ještě zdoby kdy Voyo bylo zdarma, která funguje stále, byť tam asi nejsou všechny pořady. Ale jsou tam přidávány nové díly u těch pořadů, která tam již byly z dřívějška. A pak nová aplikace (černá ikona), kde je potřeba být zaregistrovaný pro spuštění pořadů.
Obě tyto aplikace mi fungují, nezávisle na zde uvedených zprávách. Až teda na to, že nejsem zaregistrovaný pro novou aplikaci, tudíž můžu jen vybírat programy, ale žádný nespustím.

pzMan1

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 27. 09. 2012, 13:25:51 »
Zdravím,

služba VOYO na televizorech Panasonic je nyní v naprostém pořádku aktivní a bezproblémově funkční. Společně se společností Panasonic jsme se snažili vše urychleně opravit, aby naši diváci nepřišli o své dny v Předplatném.

Omlouváme se za neočekávané problémy.

K aplikacím, které nyní naleznete - Bílá ikonka nyní nadále slouží k přehrávání Extra titulů, které bohužel prozatím nenaleznete v nové (černé) aplikaci. Ta je na přímo propojená s VOYO Předplatné, které znáte z našich stránek. Pokud máte nějaké konkrétní otázky, prosím pište na voyo@nova.cz

Děkuji,

Jiří Pacovský
VOYO Content Editor

Reklama

• Stálý člen

Grifin

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 27. 09. 2012, 14:53:40 »
Aktualizoval jsem včera a (černá ikona) funguje. Tak já mám jediný problém s VOYO a ten že mi neběží obsah v HD. Připojení mám v pohodě, odzkoušeno na ukázkách 3D viera, kde si kvalitu přímo volím a pokud mám volnou linku tak přehrávám v nejvyšší kvalitě, ukázky ve 3D (jinak se to občas sekne a ponižuju kvalitu na 8Mb což je stále 1080p).
Takže pokud bude vysílat VOYO stále bez možnosti vybrat si HD kvalitu (samozřejmě u pořadů které jsou tak vysílány)  nemá pro mě tato služba smysl.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551