ivovi - co konkretne nefunguje, co je nutne spravit aby isla?
Mozes vyskusat stiahnut novu verziu a skopirovat subor terrestrial.ini do starej verzie, prip. aj b2c2_direct.dev, bda.dev a ine, alebo aj vyskusat niektoru z verzii od ScanMan, tie najdes na fore.
Vsetky tieto pokusy su na vlastne riziko a nie som si isty ci je to celkom legalne, urcite ale odporucam pred podobnymi pokusmi zalohu.
Edit:
Pokial vasa karta funguje (uplne alebo ciastocne) v DVB Dream, mozete napisat do tejto temy:
http://www.dvbdream.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=3509Pokial sa nechcete registrovat, mozete napisat aj tu, vysvetlim udaje ktore by mali byt vyplnene:
Test Environment: DVB Dream verzia, verzia ovladaca, Windows OS verzia (prip. iny OS), nick alebo meno, datum testovania
Manufacturer: vyrobca, firma
Model: nazov/cislo modelu
Type: typ zariadenia (USB/PCI/PCI-Express) , typ tuneru (Satellite/Terrestrial/Cable)
Supports DVB-S2/T2/C2: tu odporucam napisal len DVB-T alebo DVB-T2
Diseqc switch works?: len pre sat. karty
Diseqc motor/raw diseqc works?: len pre sa. karty
RC works?: Yes/No/No hardware support (dialkove ovladanie, ci funguje alebo nie, prip. nie je pritomne)
CI works?: Yes/No/No hardware support (CI slot - myslim ze DVB-T karty bezne nemaju, ak niektora ma, napiste to sem)
Notes: Popis funkcnosti, napr. funguje bez problemov, alebo popisat problemy ak su.
Pomoze to ostatnym ako ja, ktori sa rozhoduju aku kartu kupit a tiez autorovi, ktory moze opravit problemy ktore su, ak je to mozne.
Dakujem.