Autor Téma: FANDA TV do MUX 2 spolu NOVA TV  (Přečteno 8858 krát)

Karel Cibulka

• Profík
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
FANDA TV do MUX 2 spolu NOVA TV
« kdy: 12. 09. 2012, 12:09:14 »
 :) Nebylo by na místě vyřadit NC tedy Novu Cinema a zařadit na místo něho Fandu TV =)  :D
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)

Reklama

• Stálý člen

Karel Cibulka

• Profík
    • Zobrazit profil
Re:FANDA TV do MUX 2 spolu NOVA TV
« Odpověď #1 kdy: 12. 09. 2012, 12:22:13 »
 :D Taky by se ukázalo jaký FANDA je konkurent PRIMA COOL =)  8) ve stejném MULTIPLEXU 2  :D

Jaroslav Honzík

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 12. 09. 2012, 12:59:31 »
Spíš by někdo měl "nakopnout" vývoj muxu4 kupředu.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Jiří S.

• Nováček
  • *
  • Mux CZ1-4.SK Mux 2,4
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 12. 09. 2012, 13:26:27 »
Vždyt je v Muxu 4,to snad stačí.Divná anketa ;)
DVB-T-CZ 1-4 MUX+SK MUX 2,4
PC-OS WIN8 Home.

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 12. 09. 2012, 20:13:32 »
Fanda a konkurent prima cool, to byl dobrej for, znas  nějaký podobný? :-D ;-) Fanda dává z 65% vysílacího času sport, máš pocit že cool dává tolik sportu? ;-) Mux 4 a Fandu chytám ale z prima cool bych ho tedy do jednoho pytle vzivote nestrcil. ;-) Celkové program fanda pokud nejste portovni fanatici nic moc. No spíš nic, než moc. Nová věděla proč ho dat do mux4, takhle to alespoň není takovej propadák. ;-) Buďte rádi že v Mux 2 je cinema, ještě by jste skrabali prstíkem aby to zase vrátili jak to bylo. ;-)
« Poslední změna: 12. 09. 2012, 20:17:26 od s.s.rock »

Reklama

• Stálý člen

Maxo

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 13. 09. 2012, 07:52:03 »
Divná anketa, ale co ... jen co nechápu, je stálé srovnávání Prima Cool a Fanda, přitom to jsou obě rozdílné stanice, které dávají něco jiného, a i cílí na někoho jiného! Srovnávat budeme moc u Life nebo Zoom, to by podle všeho měla být televize s podobným zaměřením jako je náš Fanda - tedy sport, seriály, filmy, dokumenty a erotika.

TO: s.s.rock - Vždyť je dobře, že na Fandovi běží tolik sportu, přeci snad jsme národ sportovních fandů, ne? Schéma na rozjezd není špatné, nazývat to propadákem je samozřejmě blbost, ale pravděpodobně vás asi sport nezajímá, sportovní fanoušek musí být se sportovní nabídkou, kterou mu Fanda nabízí jednoznačně spokojen. 8)

Karel Cibulka

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 13. 09. 2012, 08:13:41 »
 :) Anketu jsem zvolil pro to že jsem předpokládal vědší zásah mezi diváky spíše Fanda a nevalné pokrytí Multiplexu4 takže co takhle to prohodit,ale pro mně to je v celku jedno já se stejnak na NC nedívám tak je mi volná a možná Fanda by byl zajímavější to byl můj pocit,mimochodem Mux4 přijímám v perfektní síle signálu,tady není problém jen je mi jedno kdyby Nova TV i s NovaCinema odešli z MUX2 tak by mi to nijak nevadilo klidně ať si Nova odejde do MUX3 třeba ušetří za vysílače a pokrytí a nebo rovnou ať přejde hned k MUX4 a bude vymalováno,Nova už neoslovuje mně jako když začala v roku 1994 jenže to tu měla v podstatě monopol nyní v konkurenci to má dost těžké ale to je dobře,že tu je konkurence,výběr...TO SE MI LÍBÍ =)  8)

Dan Rozsíval

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 13. 09. 2012, 08:18:25 »
Nějak mi uniká smysl této ankety.  8)
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 13. 09. 2012, 08:38:39 »
TO: s.s.rock - Vždyť je dobře, že na Fandovi běží tolik sportu, přeci snad jsme národ sportovních fandů, ne? Schéma na rozjezd není špatné, nazývat to propadákem je samozřejmě blbost, ale pravděpodobně vás asi sport nezajímá, sportovní fanoušek musí být se sportovní nabídkou, kterou mu Fanda nabízí jednoznačně spokojen. 8)
Já sport sleduju taky jen se odmítám koukat na věcně opakované zapasi z naší gambrinus ligy a nebo záznamy zápasu z KHL, jeslí tomuhle říkáte dobrej sportovní program tak potěš koště. :-D Sport má samozřejmě svoje kouzlo jen když se na nej kouká živě, věcné omylani záznamů je fakt o ničem. :-( Je to v podstatě zase jen brak, výplň a přebytky z nova sportu. :-(

Maxo

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 13. 09. 2012, 09:30:54 »
Já sport sleduju taky jen se odmítám koukat na věcně opakované zapasi z naší gambrinus ligy a nebo záznamy zápasu z KHL, jeslí tomuhle říkáte dobrej sportovní program tak potěš koště. :-D Sport má samozřejmě svoje kouzlo jen když se na nej kouká živě, věcné omylani záznamů je fakt o ničem. :-( Je to v podstatě zase jen brak, výplň a přebytky z nova sportu. :-(

Tak samozřejmě, to věčné opakování zápasů mě také štve, ale to je jen prozatím, v příštím týdnu až se rozjede na Fandovi Tipsport Extraliga, Evropská liga .. tak to zase tak špatné nebude. Co se týče KHL .. tak nevidím nic špatného na tom, že se na Fandovi objeví záznamy z minulého zápasu, který běžel na Nova Sport, když se podíváme kdo Fandu a Nova Sport má, tak to nevychází zase tak špatně, v neděli dokonce na Fandovi zápas KHL živě, tak snad se z toho stane pravidlo. A stejně by to bylo i z NHL, záznam zápasu NHL z minulého dne, který by se objevil na Fandovi odpoledne a přes víkend jeden zápas živě, jen škoda .. že se NHL asi jen tak nerozjede. Já bych tomu alespoň dal čas než se to rozjede ..

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 13. 09. 2012, 10:34:21 »
Tak zápasy z NHL na fandovi nepůjdou podle programoviho ředitele vůbec, stejně jako zapasi z anglicke premer ligue. Nova sport si prý jako placený kanál musí zachovat určitou prestiž. A to co pujde na fadovi živě, to jen z důvodů že se hraje ve stejný čas něco prestiznejsiho na nova sportu tak jelikož na to mají nakoupené práva tak dají živák toho míň prestižního na na fandu. :-(

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 13. 09. 2012, 11:49:09 »
Hlavně, že už Frndovi funguje bezchybně EPG.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

Maxo

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 13. 09. 2012, 23:58:32 »
Tak zápasy z NHL na fandovi nepůjdou podle programoviho ředitele vůbec, stejně jako zapasi z anglicke premer ligue. Nova sport si prý jako placený kanál musí zachovat určitou prestiž. A to co pujde na fadovi živě, to jen z důvodů že se hraje ve stejný čas něco prestiznejsiho na nova sportu tak jelikož na to mají nakoupené práva tak dají živák toho míň prestižního na na fandu. :-(

NHL samozřejmě na Fandovi půjde, každý den .. záznam z toho téhož dne (v noci) co běželo na Nova Sport. A jeden víkendový, který je pro diváka v Evropě časově přijatelný by měl běžet na Fandovi (Nova zakoupila pro Nova Sport, 8 zápasů týdně, na každý den to tedy vychází jeden zápas, ten osmý půjde na Fandovi), chce si to lépe přečíst. Naprosto nechápu proč zde zmiňujete Anglickou Premier League, na kterou Nova ani v současné době nemá práva. Fanda nabídne Evropskou ligu společně s Nova Sport, pochopitelně atraktivnější zápasy odvysílá Fanda. Pokud by se Nova dostala k Premier League, tak by jí nabídla hlavně Nova Sport, ale těch zápasů je takové množství, že by šla i na Fandovi, a Dajtu. CME když koupí práva, tak pro všechny země, ve kterých působí, důležité tedy je .. že Nova kupuje práva i pro terestrické vysílání, není tedy problém něco přesunout operativně na Fandu.

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 14. 09. 2012, 03:34:58 »

NHL samozřejmě na Fandovi půjde, každý den .. záznam z toho téhož dne (v noci) co běželo na Nova Sport. A jeden víkendový, který je pro diváka v Evropě časově přijatelný by měl běžet na Fandovi.

Můžete mi říct odkud máte tyto informace???

Petr Svoboda

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 14. 09. 2012, 07:58:50 »
A jména spolupracovníků!
Výměnou za beztrestnost.

:D :D :D