reklama

Autor Téma: 1 byt, 2 televize a rozdílné programy  (Přečteno 6082 krát)

Boobsik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« kdy: 25. 08. 2012, 12:46:52 »
Ahoj, mám možná pro někoho trapný dotaz, ale máme 2 telvize v bytě (LG a Panasonic). Obě připojeny přes stejnou anténu. ALE LG naladila 18 progranů včetně HD a nových TV a Panasonic pouze 13 a ani jeden HD a ani jeden nový. Nevíte někdo, co s tím? Bydlíme v Praze.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #1 kdy: 25. 08. 2012, 12:51:21 »
Typ toho Panasonicu?
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


Boobsik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #2 kdy: 25. 08. 2012, 13:11:19 »
TX-P42G30E ...


Vladimír Dráb

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 313
    • Zobrazit profil
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #3 kdy: 25. 08. 2012, 13:26:15 »
Chyba obsluhy, Paňáčkovi musíš říct, že bys rád HD.


Boobsik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #4 kdy: 25. 08. 2012, 13:29:33 »
Omlouvám se, zkoušela jsem to přes automatické ladění. Ještě před nedávnem tam ty HD byly a ladila jsem to jen přes automatické ladění... Nevím,jak na to. Holt ženská ...

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 439
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #5 kdy: 25. 08. 2012, 14:12:13 »
Mně to spíš přijde, že Panasonic nenaladil Mux4. HD programy jsou dnes jen na něm, HD vysílání v Muxu3 už skončilo. Takže zkuste ručně naladit kanál 64, případně zkontrolujte, jestli přijímáte TV Pohoda.
Nevím, jestli i u nových Panasoniců je potřeba přidávat HD kanály zvlášť, u starých se to muselo zvolit. Víc najdete v návodu, je i na webu Panasonicu.


Boobsik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #6 kdy: 25. 08. 2012, 14:40:52 »
TV Pohoda taky nepřijímám a na kanálu 64 mi nic nenašlo :(


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 439
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #7 kdy: 25. 08. 2012, 21:24:43 »
TV Pohoda taky nepřijímám a na kanálu 64 mi nic nenašlo :(
A ta LG ji naladí? Co je to za těch 5 programů navíc, co LG naladí a Panasonic ne?


Boobsik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #8 kdy: 25. 08. 2012, 21:37:55 »
LG naladí HD programy + Fandu a Pohodu ...


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 439
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:1 byt, 2 televize a rozdílné programy
« Odpověď #9 kdy: 25. 08. 2012, 22:00:05 »
LG naladí HD programy + Fandu a Pohodu ...
Jsou dvě možnosti. Buď je signál pro Panasonica příliš slabý, nebo nedokáže zpracovat nestandardní údaje, které bohužel v Muxu4 jsou. Pokud máte signál do 2 TV rozbočen, můžete zkusit rozbočení na chvíli zrušit a připojit Panasonic přímo k anténě, jestli to příjem zlepší. Pokud ano, je problémem síla signálu.
Ještě pro jistotu na LG zkontrolujte, zda je Pohoda opravdu na K64. Jsou v Praze místa, kde je možný příjem i z jiných vysílačů na jiném kanálu.
« Poslední změna: 25. 08. 2012, 22:04:38 od Jan Novák »


 

reklama