Ještě sem tahejte toho fujtajbla a křupana Kalouska ...
už aby ho radši zavřeli do blázince. Jo ministr ...

Ty ale Štěpáne nejsi o nic lepší než on... to co jsi teď napsal to jenom potvrzuje.... oba dva mluvíte a chováte se jako polointeligenti a křupani... mimochodem, oba si hrajete na svatoušky a křesťany a přitom chování, mluva a zlomyslnost vás obou tomu ani v nejmenším neodpovídá... 
No jak to říct ono je problém ve slušném chování že ho je málo a přesto je lepší než buranský vulgarismus a slovník dlaždiče...
My jsme zvláštní grupa lidí.
Mnohdy více než, CO se říká nás zajímá KDO to říká, případně JAK to říká. Na můj vkus až příliš.
Kdyby někdo našel způsob, jak vyfiltrovat ve vláknech emotivní nebo nactiutrhačné zprávy s malým vztahem k tématu, zulíbám mu ruce. (A mě by to snad donutilo, abych se nenechával občas vyprovokovat.)
A nebo by možná pomohl nějaký sraz, kde by se vyventilovaly osobní rozpory a nepřátelství. Nevěřím, že by padla jediná facka, kterými se v diskusích plýtvá.
Nejsem proti emocím vůbec. Okořeňují tyto diskuse. Ale stejně jako s kořením, doporučuji šetřit. Mají zdůraznit základní chuť. Ne potlačit.
Hold někteří se musí chovat a projevovat jako nesnesitelní vulgární magoří a tak si myslí že si mohou beztrestně nadávat pomlouvat a hyzdit kdekoho a kde co...kdyby se tu nedrželo aspon ten zbytek morálky tak by to tu vypadalo děsně a příjemně pro ty co se jim líbí oranžová a možná i rudá z politiky ale to minimálně nechci i když vím že naši politici zrovna nejsou selankou od které se inspirovat,bohužel nejsou k inspiraci ani omylem a dlouho nebudou...
To však neznamená že musím být jak oni,to nechci,minimálně nemám poslaneckou imunitu ale slušnost beru jako samozřejmost,jen ze slušnosti nic nezaplatím finančně,ale pořád je lepší než urážky a nenávist...VŽDY!!!!
Poslal: Lukáš Polák
« kdy: 22. 08. 2012, 10:58:36 »
Vložit citaci
Pánové, už by měl být klid. Snažil jsem se ty invektivy od začátku srpna pročistit, kdybyste na něco narazili, dejte vědět. Viníci byli potrestání. Také jsem z toho neměl radost. Slušnost především.
A samozřejmě parazitovat na někom to je ubohost že protože nemá svoji identitu tak ničit jinou to je odvaha jak prase =)