Tak když moje posty sem nazýváte drzostí, je to opravdu docela silná káva. Nesnažili jste se mé "nesmysly" uvést na pravou míru, ale spíše mne dehonestovat. Běžnou demagogickou praxí všech fór, chytáním za slova a účelovým obracením významů. To je docela překvapení, myslel jsem, že toto fórum je přece jen na výši. A pokud jde o moje chyby, ano, nerozumím problematice do té hloubky, jak se zde leckdo snaží tvářit. Ale považuju mpxy 1,2 a 3 za základní. Jsou vybavené, mají pokrytí, mají výkon, mají vše co je nutné pro HD vysílání, vysílat v HD mohou a kvalitně, jak jsem si dovolil k čísi nelibosti vidět. A přesto nevysílají. Přitom to vysílání by s povděkem kvitovala řada diváků, kteří mají plně vybavené televizory (mají na dálkovém ovládání tlačítka, jimiž mohou HD kanál zapnout). Nevím, čí je to vina, či zásluha, ale vadí mi to. Pokud jde o mpx 4, má sice hezké mapky pokrytí, ale to je asi tak všechno. A ještě poznámka, opravdu nevím, proč bych měl uvádět typ televize na jakou se dívám, jaký by to mělo význam? Tečka.