Autor Téma: teletext  (Přečteno 2806 krát)

kurec7

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
teletext
« kdy: 08. 08. 2012, 06:00:16 »
může mi někdo poradit jestli se dá na satelitním přijímači DI-WAY ICE 7000HD přepnout teletext na televizní ovladač

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Niente Nobody

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:teletext
« Odpověď #1 kdy: 09. 08. 2012, 07:12:23 »
To je spíš problém TV ovladače, pokud je programovatelný a kompatibilní se sat boxem, mohlo by to chodit.


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re:teletext
« Odpověď #2 kdy: 09. 08. 2012, 08:30:26 »
pro kurec7:
pokud jste prostudoval návod a nikde to není obraťte se na prodejce nebo eventuleně přes skype (vpravo dole)kontaktujte podporu u výrobce Sapro Třinec. Jinak otázka je položená tak, že není jasné co chcete...
"může mi někdo poradit jestli se dá na satelitním přijímači DI-WAY ICE 7000HD přepnout teletext na televizní ovladač"
To jako, že zmáčknete tlačítko Txt na nějakém programu a na obrazovce se nabídka teletextu nezobrazí?
Honda Enduro Team


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:teletext
« Odpověď #3 kdy: 09. 08. 2012, 09:39:14 »
Ako je prijímač pripojený k TV? Na to aby sa teletext zobrazil v TV použitím DO od TV, musí televízor tieto dáta dostávať. Pokiaľ viem, tak cez Scart (a UHF modulátor) by teletextové dáta do televízie mali prechádzať a teda by teletext mal TV prijímač zobrazovať aj použitím vlastného DO. Naopak, HDMI kábel údajne txt dáta neprenáša a teda teletext musí spracovať sat. prijímač a vložiť do obrazu.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re:teletext
« Odpověď #4 kdy: 10. 08. 2012, 14:37:12 »
Ako je prijímač pripojený k TV? Na to aby sa teletext zobrazil v TV použitím DO od TV, musí televízor tieto dáta dostávať. Pokiaľ viem, tak cez Scart (a UHF modulátor) by teletextové dáta do televízie mali prechádzať a teda by teletext mal TV prijímač zobrazovať aj použitím vlastného DO. Naopak, HDMI kábel údajne txt dáta neprenáša a teda teletext musí spracovať sat. prijímač a vložiť do obrazu.
Přesně tak, HDMI data teletextu nepřenáší!
Takže jde "jen" teletextový dekodér v receiveru.
Loudness War zabijí hudbu!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0