Autor Téma: DIGI CM Modul  (Přečteno 87984 krát)

Artur Stremen

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 36
    • Zobrazit profil
    • E-mail
DIGI CM Modul
« kdy: 05. 08. 2012, 21:28:15 »
Zdravím,mohu pro Digi karty použít cm modul a jaký?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


PIT0MEC

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 388
    • Zobrazit profil
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #1 kdy: 05. 08. 2012, 21:56:13 »
Jestli myslíš http://cz.digi.tv/, tak nelze.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #2 kdy: 06. 08. 2012, 00:30:22 »
Zajel bych do Polska ovšem asi přes nějakého člověka,který tam má kontakt a modul tam jsou schopni dodat.Jedná se tuším o upravený modul na Polsat.Ale jak říkám vydat se tam jen tak nemusí vést k uspěchu. ;)


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #3 kdy: 06. 08. 2012, 16:07:58 »
To že by až tak daleko pokročila schizofrenie onoho uživatele?Nějak bych to potom vubec nechápal obzvláště proto.že DIGI určitě nikdy nebylo jeho parketou. ;)Pokud by to byly jeho pouhé výmysly tak to už by snad bylo na nějaké hodně specializované nemocniční hospitalizování bez vycházek a návštěv.


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #4 kdy: 06. 08. 2012, 16:37:48 »
Modul nepotřebuješ stačí vyčíst s přijímače BoxKey & RSA & IRD a tyto data zadat do linuxového stroje.

Takto už delší dobu fungují share servry s Digi Tv , i s dalšími platformami s Nagra 3 které mají karty sparované.
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


dxpetr

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 293
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube Kanál
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #5 kdy: 07. 08. 2012, 11:46:57 »
to karel Adamek:
no jo, ale zapomnel jsi jeste dodat, ze to u nas umi mozna jeden dva lide a nebude to zadarmo. Na internetu najdes maximalne obecne info , ale urcite ne navod, jak na to .
Bandscan
http://www.fmlist.org/fi_bs_public_i.php?omid=3293&usage=D&la=de
http://www.youtube.com/user/DXPETR
Tuner Sony XDR-F1HD  I2C mod
Antény: Korner: FM19.3 horizontal, 2xFM15.12 vertical, DAB 2x YAGI VATEN 14P


Adámek Karel

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 391
    • Zobrazit profil
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #6 kdy: 07. 08. 2012, 12:05:35 »
Máš pravdu,u nás neznám nikoho,jen blázen by tohle spustil u nás ve velkém,v Polsku na to jeden doplatil,naštěstí Vlci vyjí, ale karavana táhne dál ........
Opticum 9500 HD WORLD SAT TV 28,5°-23,5°-19,2°-13°E
40PFL6606H/12,RWT DTV-401T,Evolve Scorpio DT-3010HD
DVB-T-CZ Mux 1,2 Biskupská kupa Zlaté Hory (36,53k)  PL Mux 1,2,3 Opole Chrzelice (46,34,43k)  
Antény - 2xTVA 21-60
Zesilovač IVO DVB-T 30dB X
Slučovač IVO SLR03-F 36,51-53k + Rest


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #7 kdy: 07. 08. 2012, 16:42:05 »
Ono jde asi hlavně o to že pokud by si někdo nějak ten modul splašil tak nepotřebuje ten jejich shit přístroj nic víc nic mín.Platit bude dál ne?


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #8 kdy: 07. 08. 2012, 17:24:55 »
Tak toto by měl objasnit bývalý karetní a modulový mág hery :)


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #9 kdy: 12. 12. 2013, 11:44:11 »
Pre zákazníkov Digi TV v Maďarsku a Rumunsku by mali byť (čoskoro?) distribuované CI Plus moduly spoločnosti SmarDTV (Kudelski Group), čo umožní abonentom spoločnosti príjme programov vo TV prijímačoch s DVB-S tunerom, resp. vlastným prijímačom vybavených príslušným slotom. Informoval ao tom spoločnosť Kudelski Group 2.12.2013.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #10 kdy: 12. 12. 2013, 19:33:39 »
Poláci to kdysi měli, ale už to utichlo,ten nový modul nemusí být kompatibilní s českými a sloven.kartami,asi bych počkal jak se to vyvrbí! 8)
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


namenick

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #11 kdy: 12. 12. 2013, 22:44:21 »
Pokud někdo poradí jak ji rozjet v cam modulu polsat nabízím modul i kartu polsat neregistrovanou za to.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:DIGI CM Modul
« Odpověď #12 kdy: 13. 12. 2013, 08:54:54 »
Poláci to kdysi měli, ale už to utichlo,ten nový modul nemusí být kompatibilní s českými a sloven.kartami,asi bych počkal jak se to vyvrbí! 8)

Pokiaľ ide o ten poľský modul pre Digi, tak to bol hack konkrétnych prijímačov, nie oficiálny produkt objednaný Digi. Pokiaľ viem, tak to utíchlo aj kvôli tomu, že pár tých ľudí, čo to robili dostalo väzenie natvrdo.

Vzhľadom k tomu, že karty sú párované s modulom, tak je jasné, že aj keby si niekto tento originálny Digi CI modul nejakým spôsobom zohnal, tak v  ňom českú / slovenskú kartu Digi nespojazdní. Zverejnil som to len ako info, že na iných trhoch toto Digi ponúka (už dlhšie ponúka podobný CI Modul aj pre DVB-C v Rumunsku). Je vysoko pravdepodobné, že česká pobočka Digi tento modul do ponuky nazaradí (nezaradili ešte ani HD prijímače). Rovnako tento modul nebude poskytovať ani slovenská Digi, pretože tá rodinu Digi už definitívne opustila.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380