Autor Téma: Digi tv  (Přečteno 14085 krát)

Artur Stremen

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 36
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Digi tv
« kdy: 28. 07. 2012, 21:59:50 »
Jak naladit Thor5 6? Mám pořad jen Intelsat.Dik za radu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Digi tv
« Odpověď #1 kdy: 28. 07. 2012, 22:30:14 »
V menu - pozice sat. 1w,pokud tam jsou všechny -vybrat ,ok-přeladit,v některých starších strojích nebo fw se naladilo vše najednou !!!/ty máš digi? - ten přístroj neznám/
« Poslední změna: 28. 07. 2012, 22:34:07 od spyko »
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Digi tv
« Odpověď #2 kdy: 29. 07. 2012, 14:49:58 »
Vzhľadom k tomu že sú na takmer rovnakej pozícii tak netreba nič hľadať. Stačí si na internete nájsť frekvencie ktoré chcete naladiť a manuálne ich doplniť do zoznamu TP u intelsatu. Prijímaču je totiž absolútne jedno ako sa tá ktorá družica volá, potrebuje len správne parametre vysielania. Na Thore má Digi aj tak len jeden vlastný TP a z druhého preberá pár programov. Inak je tam drvivá väčšina programov kódovaná.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Digi tv
« Odpověď #3 kdy: 29. 07. 2012, 16:18:26 »
Až tak jednoduché to není,nevím sice nic o digi přístroji,ale např.mascom 1110 naladil celé 1w komplet,aligátor-má pozice pro jednotlivé druž.+společnou pro 1w,topfield 6000-starý fw jen pro jednotlivé ap.,jestli mu to ladí jen thor,musí tam být i položka intelsat,pokud je tam jen 1w pak musí tp dopsat ručně,u starých fw a strojů bez blind scan se musí dopisovat stejně ručně ! 8)
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Digi tv
« Odpověď #4 kdy: 29. 07. 2012, 19:33:39 »
Znova: prijímaču je jedno ako sa tá ktorá družica volá. Údaje o jednotlivých TP má buď uložené vo FW (a ich aktuálnosť závisí na tom, ako často výrobca FW updatuje), alebo ich získava z družice (ak jednotlivé služby vysielajú NIT tabuľku). Naviac na pozícii 1°W už dávno nie sú tie družice, ktoré tam boli v dobe, keď Digi začala poskytovať svoje služby. Napr.  Thor 3 je už 2 roky na pozícii 4°W a miesto neho je tam Thor 6 - takže aj keby nejaký Thor vo FW figuroval, tak aj tak nič nenaladí - frekvencie Thor 3 a Thor 6 sú rôzne.

Ja som si na Digi prijímači pridal družicu s názvom Kraviny a naladil tam TP z hotbirdov na pozícii 13°E...

Pokiaľ má prijímač už nový FW, tak je celá diskusia aj tak zbytočná - prístroj zobrazí len programy, ktoré ma pevne nastavené v rastri, nič viac (a v rastri sú aj programy vysielané cez Thor 5/6). Ak ešte nové FW nemá, tak môže jednoducho požadované frekvencie doplniť manuálne do zoznamu TP pre Intelsat, alebo môže vytvoriť novú družicu Thor a frekvencie napísať tam. Skúšal som v minulosti obe možnosti a po opätovnom preskenovaní bol výsledok bol vždy rovnaký - cez 300 kódovaných programov ktoré zbytočne zaťažujú tie šunky od Digi. Preto je lepšie preskenovať len konkrétne TP a nie celý sat. Prehľad vysielaných programov je napr. na stránke flysat.com .
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0